Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Vi tilbyder

Højt specialiseret henvisnings, akut -og vagthospital AniCura Aarhus Dyrehospital er et højt specialiseret henvisningshospital der modtager patienter fra hele landet. Vi tilbyder akut -og vagtkonsultation samt udredning/operation alle årets dage. Vi modtager henvisningspatienter indenfor især øjensygdomme, kirurgi, cancer, mave/tarmsygdomme og hudsygdomme, men også medicinske patienter, og kan tilbyde specialdyrlæger i øjne, onkologi og i kirurgi, samt flere andre højt kvalificerede dyrlæger.

Vores behandlinger

Søgning

Filtre

Grupper efter

A

B

C

D

E

F

G

H

I

K

L

M

N

O

P

S

U

V

Ø

Abonner på forebyggende kæledyrspleje og godt helbred - Få AniPlan®


Du kan nu abonnere på forebyggende behandling, der har til formål at få dit dyr til at føle sig godt og mindske risikoen for alvorlige helbredsproblemer. Med AniPlan® får du din egen sundhedsplanlægning over året til en fast månedlig pris, der blandt andet omfatter visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning. Med AniPlan® får dit dyr regelmæssigt tilsyn, hvilket fører til lavere omkostninger gennem et reduceret behov for avanceret dyrlægepleje.

Vaccination af hund