Produkter til din kat

I AniCura-klinikkernes fysiske butikker samt vores webshop findes et stort udvalg af markedets bedste kattefoder. I vores sortiment findes også en række dyresundhedsartikler som shampoo, øre- og øjenrengøring, vitamin- og kosttilskud mm.

For at tilgodese en kats næringsbehov skal dagsrationen af foder indeholde en mængde forskellige næringsstoffer, både i den rette mængde og fornuftige proportioner. Tænk på, at din kat har forskellige behov på forskellige stadier i livet. Særskilte behov kan opstå på grund af sygdom eller manglende evne til at optage særlige næringsstoffer. Faktorer som kattens aktivitetsniveau, størrelse, race og alder spiller ind ved valget af foder. Hos AniCura har vi stor kompetence indenfor ernæring til katte, og vi hjælper dig gerne med at vælge et foder, som er tilpasset lige netop din kats særlige behov.

For rådgivning vedrørende foder er du altid velkommen til at spørge hos din lokale AniCura-klinik eller kontakte vores dyrlæger i AniCura-appen. 

Der findes et hav af foderprodukter til din kat, og hvordan skal man kunne vide, hvad der er det bedste? Flere aspekter spiller ind, når du skal vælge foder til din kat: livsstadie, aktivitetsniveau, pelskvalitet, smagspræferencer og eventuelle sygdomme eller forebyggelse af sygdomme.

Vores katte har brug for næringsrigt foder, som smager godt, giver den rette mængde energi, vitaminer og mineraler og holder katten sund. Foderet, som du køber hos dyrlægen, kommer fra producenter der forsker i foder, og som bruger kræfter på kvalitetssikring. I vores butikker har vi medicinsk foder til for eksempel overvægt, diabetes mellitus (sukkersyge), gastrointestinale sygdomme (mave/tarmlidelser), urinsten, nyresygdomme, leversygdomme, hjertesygdomme, tandsygdomme, foder til seniordyr og til genoptræning.

Fællesnævneren for foder som sælges hos AniCura er, at det er foder af høj kvalitet, særligt udvalgt på videnskabelig baggrund og anbefalet af dyrlægen.

Kontakt en dyrlæge

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.