Velkommen til vores side for dyrlæger

Her kan du læse mere om hvordan og hvortil du henviser, samt søge job hos AniCura.

Info om Anicura

AniCuras kvalitets- og bæredygtighedsrapport

Læs vores årlige rapport

Hvert år præsenterer AniCura sin kvalitets- og bæredygtighedsrapport. Rapporten er unik inden for veterinærpleje og indeholder nogle vigtige fund omkring veterinærmedicin.

Læs rapporten

AniCura's uddannelseskoncept

Vores uddannelser

ACE er AniCura's uddannelseskoncept, herunder medicinske kurser, webinarer og andre medicinske uddannelsesaktiviteter for dyrlæger, sygeplejersker og andet klinisk personale. Kurser og træning tilbydes både for kollegaer - inden for såvel som uden for AniCura.

Se kurser her

Henvis til AniCura

Nogle former for behandling og udstyr kræver specialuddannet personale. I AniCura har vi tre dyrehospitaler, AniCura Aarhus Dyrehospital, AniCura Københavns Dyrehospital og AniCura Odense Dyrehospital, som udelukkende tager imod familiedyr, som enten er henvist fra egen dyrlæge eller som besøger skadesten ved akut opstået tilskadekomst eller sygdom. Derudover tager flere andre af vores dyrehospitaler også imod henviste eller akutte patienter.

Vil du være en del af AniCura?

Som ansat hos AniCura er du en del af en europæisk familie af passionerede og dedikerede kolleger. AniCuras ambition er at være den mest attraktive arbejdsgiver inden for veterinærplejen. Vi dedikerer betydelig tid og ressourcer til at udvikle vores medarbejdere, da vi ved, at høj medarbejdertilfredshed er nøglen til at nå vores mål om at levere den bedste medicinske kvalitet og kundeservice.
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.