AniPlan - forebyggende behandling

Hos AniCura er raske kæledyr og glade dyreejere vores primære fokus. Derfor har vi udviklet Aniplan®.

AniPlan® er en pakke af forebyggende behandlinger, som har til formål at sikre dit kæledyrs velbefindende og mindske risikoen for alvorlige helbredsproblemer.

AniPlan® giver endda gode rabatter på flere produkter og tjenester og medvirker til en tæt og hyppig dialog mellem dig og det veterinærfaglige personale. AniPlan® er en smart løsning, hvor der betales via en fast månedlig udgift.

AniCura AniPlan

Hvad er med i AniPlan®

AniPlan® er tilpasset dit dyr og er sammensat af dyrlæger, med det formål at forebygge sygdom og opdage eventuel sygdom på et tidligt stadie. Med AniPlan® får du den forebyggende behandling, som dit kæledyr har behov for. Herudover får du meget favorable rabatter til vores butik, på sygeforsikring, på tandrens, foder og meget mere.

Læs mere om, hvad der indgår i AniPlan Sjælland, Fyn, Midt- og Sønderjylland her.

Læs mere om, hvad der indgår i Aniplan Nordjylland her.

AniPlan AniCura hund

Hvordan fungerer det?

AniPlan betyder, at dit kæledyr får en sundhedsplan over hele året til et fast månedligt beløb, som betales via betalingsservice. Du indkaldes automatisk af dyrehospitalet eller-klinikken til kontroller. I planen, som findes for både hund og kat, indgår blandt andet de vigtigste undersøgelser og vaccinationer, som din dyrlæge vurderer, at dit kæledyr har behov for.

AniPlan giver også gode rabatter på yderligere undersøgelser og behandlinger, samt på højkvalitets dyrefoder og andre produkter til dit kæledyr.

Du får også råd og vejledning til, hvordan du kan forebygge problemer og sygdomme, og du kan stille spørgsmål, hvis du undrer dig, eller er urolig over noget. Med AniPlan® sikrer dyrlægen, sammen med dig, at dit kæledyr har de bedste forudsætninger for et sundt helbred og et langt liv.

AniCuras ønske er, at AniPlan®, sammen med øget viden om vores kæledyrs helbred, kan give dyrene det bedst mulige liv.

AniCura Aniplan Tandtjek

Hvorfor abonnere på forebyggende behandling?

Når dit kæledyr virker til at have det godt, og hverdagen ruller, så er det let at glemme årlige kontroller. Forebyggende behandling og kontroller er afgørende for at opdage eventuelle helbredsproblemer i tide. Vi ved, at jo tidligere vi opdager et helbredsproblem, jo bedre er prognosen, og jo lavere er behandlingsomkostningerne.

Med AniPlan® får du regelmæssig helbredskontrol, mere viden om dit kæledyr igennem dialog med kompetent personale og ikke mindst kontrol over omkostningerne. Dyrlægerne indkalder til de undersøgelser, som ligger i dit kæledyrs AniPlan, og lærer dit kæledyr og dets forudsætninger bedre at kende.

AniPlan AniCura sygeforsikring

Behøver jeg også en sygeforsikring?

AniPlan® inkluderer forskellige services, som alle er forebyggende pleje og behandling af dit kæledyr. AniPlan® er ingen forsikring og dækker ikke sygdom og ulykke. Vi anbefaler altid at tegne en sygeforskring for at dække uforudsete hændelser, uanset om du vælger AniPlan® eller ej.