AniPlan® - sundhed frem for behandling

Hos AniCura er raske kæledyr og glade dyreejere vores primære fokus. Derfor anbefaler vi AniPlan®.

Med AniPlan har du fri adgang til online konsultation med dyrlægerne i AniCura appen. Hent AniCura appen i App Store eller Google Play allerede i dag og hav dyrlægen med i lommen.

Appen hedder AniCura og kan downloades her:

App Store

Google Play

Hvad er AniPlan®

AniPlan® er en sundhedsordning, som har til formål at sikre dit kæledyrs velbefindende og mindske risikoen for alvorlige helbredsproblemer. Der er mange hunde og katte, som vi kun ser ved akut sygdom. Det er rigtig ærgerligt, når mange sygdomme kan forebygges eller helbredes ved tidlig indsats. Med AniPlan® får du mulighed for at sprede dine udgifter til forebyggende sundhed og pleje i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Hvad er med i AniPlan®

AniPlan® er tilpasset dit dyr og er sammensat af dyrlæger, med det formål at forebygge sygdom og opdage eventuel sygdom på et tidligt stadie. Nedenfor kan du se hvilke dyrehospitaler og -klinikker der tilbyder AniPlan®. 

Hos AniCura er det dyrlægerne på hvert dyrehospital, der ved, hvad der er det bedste for de dyr, der kommer på netop deres klinik. Derfor kan der være forskel på, hvad der er med i de forskellige dyrehospitalers AniPlan.

Her kan du læse mere om AniPlan og se hvilken AniPlan din nærmeste AniCura-klinik har.

AniCura Centrum Dyrehospital

AniCura Dyrehospitalet City Syd

AniCura Dyreklinikken Nørresundby

AniCura Frederiksværk Dyrehospital

AniCura Gistrup Dyrehospital

AniCura Holbæk Dyrehospital

AniCura Hjørring Dyrehospital

AniCura Odense Dyrehospital

AniCura Sydvet Dyrehospitaler

AniCura Rynkeby Dyreklinik

AniCura Vangede Dyreklinik

AniCura Varde Dyrehospital

AniCura Virklund Dyrehospital

AniCura Østergaards Dyrehospital

Hvorfor abonnere på forebyggende behandling

Når dit kæledyr virker til at have det godt, og hverdagen ruller, så er det let at glemme årlige kontroller. Forebyggende behandling og kontroller er afgørende for at opdage eventuelle helbredsproblemer i tide. Vi ved, at jo tidligere vi opdager et helbredsproblem, jo bedre er prognosen, og jo lavere er behandlingsomkostningerne.

Med AniPlan® får du regelmæssig helbredskontrol, mere viden om dit kæledyr igennem dialog med kompetent personale og ikke mindst kontrol over omkostningerne. Se og hør mere om alle fordelene i videoen nederst.

Behøver jeg også en sygeforsikring

AniPlan® er til raske dyr, så vi anbefaler stadig at du tegner en sygeforsikring. AniPlan® inkluderer forskellige forebyggende services til dit kæledyr, men er ingen forsikring og dækker ikke sygdom og ulykke. 

Vi anbefaler altid at tegne en sygeforsikring for at dække uforudsete hændelser, uanset om du vælger AniPlan® eller ej.