AniCuras hunderacevælger

Valget af hunderace bør tage udgangspunkt i din livsstil og hvad du ønsker at få ud af hundeejerskabet. Som ansvarlig hundeejer er det vigtigt, at du læser dig ordentligt op, så du har viden om netop den race, du er interesseret i, alt for at racevalget bliver så rigtigt som muligt, både for hunden og for dig. Går du med tanker om at anskaffe dig en hund, er du kommet til det rigtige sted: Her kan du læse mere om nogle almindelige hunderacer og tage en sjov test for at se, hvilke racer der kan passe til dig!
Til guiden

Hvilken hunderace er den rigtige for mig?

Find den rigtige race til dig

Måske er det en rendyrket selskabshund, du leder efter, eller også har du blikket rettet mod træning og konkurrence. Hvis du er jæger, leder du sikkert efter en firbenet ledsager til at ledsage dig i skoven. Alle hunde er fantastiske ledsagere og familiemedlemmer, men vores hunde har udviklet sig i forskellige retninger gennem hundreder af år og besidder i dag vidt forskellige egenskaber og behov.

Match både dine og hundens behov

Hvordan ser dit liv ud i dag, og hvordan passer en hund ind i det? Vil du have en stor eller lille hund? Skal den følge med på joggingturen, eller vil du have en hyggelig ledsager? Hundens temperament og egenskaber spiller en stor rolle for, hvordan jeres liv sammen kommer til at se ud. Du har måske forestillet dig en bestemt hund, du vil have, men er du sikker på, at netop den hund er den rigtige race for dig?

Vil du vide mere om forskellige hunderacer?

Vi har samlet en liste over nogle af de mest populære hunderacer for at hjælpe dig med at forstå dem bedre. Hvad er de blevet avlet til at gøre? Hvilket temperament har en bestemt race? Hvor meget aktivitet kræver det? Gennemse vores racebibliotek for at lære mere om forskellige hunderacer.
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.