AniCuras katteracevælger

Valget af katterace bør tage udgangspunkt i din livsstil og hvad du ønsker at få ud af katteejerskabet. Som ansvarlig katteejer er det vigtigt, at du læser dig ordentligt op, så du har viden om netop den race, du er interesseret i, for at racevalget bliver så rigtigt som muligt - både for katten og for dig. Går du med tanker om at anskaffe dig en kat, er du kommet til det rigtige sted: Her kan du læse mere om nogle almindelige katteracer og tage en sjov test for at se, hvilke racer der passer bedst til dig!

Velkommen til AniCuras killingeskole!

Den nye tid som killingeejer er sjov, nuttet men også udfordrende! Vi har lavet en Killingeskole og en Killinge-guide så du og din killing får den bedste start på jeres nye liv sammen.

Hvilken katterace er den rigtige for mig?

Find den rigtige race til dig

At vælge din purrrfekte ven kan være en udfordring! Du forpligter dig trods alt til at tage var på en firbenet ven gennem hele dens liv. Og tager du dig ordentligt af din kat, kan det være op til 20 år! Katte kommer i et stort udvalg af former, størrelser, farver og pelstyper, og du vil uden tvivl stille dig selv mange spørgsmål, når du skal tage et valg: ”Hvad slags kat, kan jeg få?”, ”Hvad er den bedste katterace til mig?”, ”Hvilken slags kat ville passe godt sammen med min familie?”.

Match både dit og kattens behov

Det er enkelt at vælge en kat på baggrund af dens bedårende udseende, men du er nødsaget til at overveje kattens specifikke behov og egenskaber, og vurdere om de passer til dig og din livsstil. Kattens personlighed spiller en stor rolle i, om den vil passe ind i dit hjem og passe til dine behov. Hvis du har lyst til at eje en kat, forstiller du dig måske allerede en specifik race. Men er den katterace virkelig den rigtige til dig?

Vil du vide mere om de forskellige katteracer?

Vi har samlet en liste over nogle af de mest populære katteracer for at hjælpe dig med at forstå dem bedre. Hvor oprinder de fra? Hvilket temperament har en bestemt race? Hvor meget aktivitet kræver de? Gennemse vores racebibliotek for at lære mere om forskellige katteracer.
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.