Seniorfokus – udvidet seniorundersøgelse af dit kæledyr

I marts kan du bestille en udvidet seniorundersøgelse hos vores klinikker. Læs mere her

Kom med i Hvalpeskolen!

Sikke en spændende tid du står overfor! Den første tid med en hvalp er en skøn oplevelse, hvor du lærer dit nye familiemedlem at kende og vænner dig til rollen som hvalpeeejer. Men det kan også være lidt udfordrende, med uforudsigelig opførsel, en del bekymringer, og rigtig mange spørgsmål. Hvalpe er nuttede, men også et stort ansvar. Vi er her for at hjælpe dig til det bedste liv med din nye ven.
Tilmeld dig her!

Få din egen Hvalpe-guide!🐶

Vi glæder os til at støtte dig i din nye rolle som hvalpeejer, og vi har derfor skrevet en sjov og nyttig Hvalpe-guide. Her har vi samlet fakta og råd til, hvordan du kan få et sikkert og givende liv med dit pelsede familiemedlem.

Få AniPlan til din hvalp

Med vores sundhedsordning AniPlan® kan du være sikker på, at din hvalp hele livet får de bedste forudsætninger for et godt helbred. Med vores særlige AniPlan til hvalpe får du sundhedsundersøgelser, vaccinationer, rabat på eks. tandbehandlinger, rabatter på foder på dyrehospitalet og meget mere.

Endelig er din pelsede ven ankommet

Det er tid til at lære mere om, hvordan du bliver den bedst mulige hundeejer! Vi ved, at der vil være udfordringer og spørgsmål undervejs, og vi er her for at hjælpe dig!
Læs endnu mere om hvalpe her

En digital Hvalpeskole for dig og din hundeven

I AniCuras digitale Hvalpeskole tilbyder vi dig gratis vejledning til hvordan du bedst tager hånd om dit pelsede familiemedlem. Du vil modtage brugbare tips og råd i et månedligt nyhedsbrev, der vil hjælpe dig til at skabe det bedste liv for dig og din hvalp.
Tilmeld din hvalp her
.

QUIZ: Hvalpe-ekspert

Hvor meget ved du om din hvalpeven?

  1. Hvor meget ved du om dit nuttede kæledyr og dets pasning? Tag vores quiz og find ud af hvad du ved 🐶

  2. Hvilket foder bør du give din hvalp?

  3. Hvordan opdrager man bedst en hvalp?

  4. Hvad får du med i sundhedsplanen AniPlan Hvalp?

  5. Bør alle hvalpe vaccineres?

  6. Kan en hund bo sammen med en kat?

  7. Hvornår kan man begynde at træne en hvalp?

Hunderacevælger

Hvilken race er den rette for dig? Alle hunde kræver meget pleje, selskab og stimulering. Men de forskellige racer har også forskellige behov. Prøv vores Hunderacevælger og find ud af hvilken hund passer dig og din livsstil bedst.

Vi er her for dig og din bedste ven! 🐶

Hvalpeejer - en sjov og udfordrende opgave

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.