Tillykke med dit nye familiemedlem!

Det er meget at sætte sig ind i som ny hvalpeejer. På denne side har vi samlet en række tips og råd til at få den bedste start sammen med din nye, firbenede ven.


  quiz

Download din hvalpeguide fra vores dyrlæger! 🐶

Det er meget at sætte sig ind i som ny hvalpeejer. Vores dyrlæger har derfor udviklet en nyttig hvalpeguide med en masse tips og råd til at få et sikkert og godt liv med dit nye, firbenede familiemedlem. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag guiden direkte i din indbakke! Vi glæder os til at støtte dig i din nye rolle som hvalpeejer.

Endelig er din pelsede ven ankommet

Det er tid til at lære mere om, hvordan du bliver den bedst mulige hundeejer! Vi ved, at der vil være udfordringer og spørgsmål undervejs, og vi er her for at hjælpe dig!
Læs endnu mere om hvalpe her

Få AniPlan til din hvalp

Med vores sundhedsordning AniPlan® kan du være sikker på, at din hvalp hele livet får de bedste forudsætninger for et godt helbred. Med vores særlige AniPlan til hvalpe får du sundhedsundersøgelser, vaccinationer, rabat på eks. tandbehandlinger, rabatter på foder på dyrehospitalet og meget mere.

En digital hvalpeskole for dig og din hundeven

I AniCuras digitale hvalpeskole tilbyder vi dig gratis vejledning til hvordan du bedst tager hånd om dit pelsede familiemedlem. Download vores hvalpeguide og tilmeld dig samtidig den digitale hvalpeskole. Her vil du modtage brugbare tips og råd i et månedligt nyhedsbrev, der vil hjælpe dig til at skabe det bedste liv for dig og din hvalp.
Tilmeld din hvalp her


  quiz
.

QUIZ: Hvalpe-ekspert

Hvor meget ved du om din hvalpeven?

  1. Hvor meget ved du om dit nuttede kæledyr og dets pasning? Tag vores quiz og find ud af hvad du ved 🐶

  2. Hvilket foder bør du give din hvalp?

  3. Hvordan opdrager man bedst en hvalp?

  4. Hvad får du med i sundhedsplanen AniPlan Hvalp?

  5. Bør alle hvalpe vaccineres?

  6. Kan en hund bo sammen med en kat?

  7. Hvornår kan man begynde at træne en hvalp?

Hunderacevælger

Hvilken race er den rette for dig? Alle hunde kræver meget pleje, selskab og stimulering. Men de forskellige racer har også forskellige behov. Prøv vores Hunderacevælger og find ud af hvilken hund passer dig og din livsstil bedst.

Vi er her for dig og din bedste ven! 🐶

Hvalpeejer - en sjov og udfordrende opgave

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.