AniCura den bedste pleje til dit kæledyr

Om AniCura

Vores dyrlæger, veterinærsygeplejersker og specialister hjælper dit kæledyr med omsorgsfuld pleje og høj faglighed, fra Hjørring i nord til Rødding i syd og til København mod øst.

AniCura kom til Danmark i 2013 og har hurtigt etableret sig som en vigtig del af veterinærverden i Danmark med 24 dyreklinikker og -hospitaler over hele landet.  

Vores vision er sammen at skabe fremtidens veterinærbehandling, gennem høj patientsikkerhed og tilgængelighed. Det gør vi i form af akut dyrlægebehandling og -pleje, døgnet rundt i hele landet. 

AniCura nyheder

Se flere nyheder

Historien bag AniCura 

AniCura er skandinavisk af oprindelse, og siden 2011 er vi vokset til Europas førende udbyder af dyrepleje. Og det er vi stolte af. 

AniCura blev grundlagt med idéen om, at deling af viden og ressourcer mellem dyrlæger og klinikker giver den bedst mulige veterinærmedicin. Så jo flere dyrlæger og specialister, der engagerer sig i AniCura, jo bedre bliver plejen af ​​dit kæledyr. 

AniCura blev skabt gennem sammenlægningen af ​​nogle af de bedste dyrehospitaler i Skandinavien. I årene efter kom flere og flere klinikker til og i dag er vi kendt i Europa for vores specialiserede veterinærpleje. Derfor henviser andre dyrlæger og klinikker gerne til os, når der er behov for kompleks pleje. 

Fakta om AniCura

AniCura kat

450 dyrehospitaler

fordelt over hele Europa

AniCura hund

3,6 millioner patienter

modtager vi hvert år

AniCura kanin

4.000 dyrlæger

arbejder der på AniCura dyreklinikker og -hospitaler

AniCura Danmark med stærk dyrlægehistorie 

I 2013 blev den første danske klinik en del af AniCura. Faktisk kan vi i Danmark være stolte af at have nogle af de ældste klinikker i hele Europa og også i AniCura.   

I dag har vi 24 dyrehospitaler fordelt over hele Danmark. Blandt disse dyreklinikker er både primærklinikker, skadestuer og henvisningshospitaler. Nedenfor kan du se en oversigt over AniCura Danmarks historie og hvornår de forskellige klinikker er blevet en del af AniCura-familien.