Toggle menu

Om AniCura

Hoppande valp

AniCura er en familie af velrenommerede dyrehospitaler og -klinikker, specialiseret i pleje og behandling af kæledyr. Født ud af den idé, at vi med fælles ressourcer kan skabe bedre dyrlægebehandling, blev virksomheden etableret i 2011 som den første sammenlægning af dyrehospitaler i Norden.

AniCura er i dag et forbillede indenfor specialiseret dyrlægebehandling, og en værdsat partner for dyreejere og henvisende dyrlæger i Europa.

AniCura tilbyder et komplet udbud af medicinske og kirurgiske ydelser. Dette omfatter alt fra forebyggende behandling og grundlæggende sygepleje, til avanceret diagnostik, intensiv behandling, kirurgi og ortopædi. Vi tilbyder desuden genoptræning, fysioterapi og foderrådgivning, samt udvalgte plejeprodukter og dyrefoder.

AniCura tilbyder moderne dyrlægebehandling af høj kvalitet til kæledyr på 180 lokationer i Europa, og skaber tryghed for ejerne igennem høj tilgængelighed og patientsikkerhed. Hvert år modtager selskabets 3.500 passionerede veterinære fagfolk mere end 1.85 millioner patienter. AniCura er en anerkendt uddannelses- og henvisningspartner.

Mere om AniCura

Klik på linket nedenfor for at læse mere om økonomiske fakta, vores ledelsesfunktioner, ejere og meget mere.

Kontakt os!