Om AniCura

AniCura er en familie af velrenommerede dyrehospitaler og -klinikker, specialiseret i pleje og behandling af kæledyr. Født ud af den idé, at vi med fælles ressourcer kan skabe bedre dyrlægebehandling, blev virksomheden etableret i 2011 som den første sammenlægning af dyrehospitaler i Norden.

AniCura er i dag et forbillede indenfor specialiseret dyrlægebehandling, og en værdsat partner for dyreejere og henvisende dyrlæger i Europa.

AniCura tilbyder et komplet udbud af medicinske og kirurgiske ydelser. Dette omfatter alt fra forebyggende behandling og grundlæggende sygepleje, til avanceret diagnostik, intensiv behandling, kirurgi og ortopædi. Vi tilbyder desuden genoptræning, fysioterapi og foderrådgivning, samt udvalgte plejeprodukter og dyrefoder.

AniCura tilbyder moderne dyrlægebehandling af høj kvalitet til kæledyr på 300 lokationer i Europa, og skaber tryghed for ejerne igennem høj tilgængelighed og patientsikkerhed. Hvert år modtager selskabets 6.000 passionerede veterinære fagfolk mere end 3 millioner patienter. AniCura er en anerkendt uddannelses- og henvisningspartner.

Vores vision er sammen at skabe fremtidens veterinærbehandling, gennem høj patientsikkerhed og tilgængelighed. I Danmark strækker AniCura sig fra Hjørring i Nord, over Rødding i Syd og til København mod øst. Det giver en høj tilgængelighed i form af akut dyrlægebehandling og -pleje, døgnet rundt i hele landet.