Om os

Vores dyrlæger, veterinærsygeplejersker og specialister hjælper dit kæledyr med omsorgsfuld pleje og høj faglighed, fra Hjørring i nord til Rødding i syd og til København mod øst.

AniCura har været i Danmark siden 2013

AniCura kom til Danmark i 2013 og har hurtigt etableret sig som en vigtig del af veterinærverden i Danmark med 24 dyreklinikker og -hospitaler over hele landet.

Vores vision er sammen at skabe fremtidens veterinærbehandling, gennem høj patientsikkerhed og tilgængelighed. Det gør vi i form af akut dyrlægebehandling og -pleje, døgnet rundt i hele landet.

Historien bag AniCura

AniCura er skandinavisk af oprindelse, og siden 2011 er vi vokset til Europas førende udbyder af dyrepleje. Og det er vi stolte af.

AniCura blev grundlagt med idéen om, at deling af viden og ressourcer mellem dyrlæger og klinikker giver den bedst mulige veterinærmedicin. Så jo flere dyrlæger og specialister, der engagerer sig i AniCura, jo bedre bliver plejen af ​​dit kæledyr.

AniCura blev skabt gennem sammenlægningen af ​​nogle af de bedste dyrehospitaler i Skandinavien. I årene efter kom flere og flere klinikker til og i dag er vi kendt i Europa for vores specialiserede veterinærpleje. Derfor henviser andre dyrlæger og klinikker gerne til os, når der er behov for kompleks pleje.

AniCura Danmark med stærk dyrlægehistorie

I 2013 blev den første danske klinik en del af AniCura. Faktisk kan vi i Danmark være stolte af at have nogle af de ældste klinikker i hele Europa og også i AniCura.

I dag har vi 24 dyrehospitaler fordelt over hele Danmark. Blandt disse dyreklinikker er både primærklinikker, skadestuer og henvisningshospitaler. Nedenfor kan du se en oversigt over AniCura Danmarks historie og hvornår de forskellige klinikker er blevet en del af AniCura-familien.

Vores værdier

I AniCura har vi en række grundlæggende værdier, som udgør det fælles grundlag, som vores forretning bygger på og som gennemsyrer vores kultur.

Sammen

Sammen kan vi mere. Vi tror på samarbejde og fællesskab, både lokalt og på tværs af landegrænser. Takket være vores internationale platform, har vi en enestående mulighed for at drive udviklingen af specialiseret dyrlægebehandling gennem videndeling og samarbejde. Vi er forenet i vores engagement i dyrevelfærd, en glæde og passion for at arbejde med dyr og vores erfaring med, hvordan vi kan hjælpe vores patienter på den bedste måde. Vi er en pålidelig partner for alle kæledyrsejere.

Eget ansvar

Hver medarbejder i AniCura har altid et ansvar for at sikre, at vi leverer den bedst mulige pleje og behandler hver kunde efter deres behov. Det påhviler alle medarbejdere at tage initiativ og se mulighederne for udvikling og forbedring.

Tryghed og omtanke

Vi arbejder med omhu, sikkerhed og pleje. Vi viser medfølelse for alle dyr og dyreejeres situation. Hver patient og ejere mødes med respekt ved enhver lejlighed, hvad enten det drejer sig om små eller store problemer. Alle medarbejdere på AniCura bidrager til et arbejdsmiljø, hvor sikkerhed og omsorg er i højsædet.

Kompetence og udvikling

Vi er en moderne organisation, der arbejder professionelt med de bedste metoder. Høj kvalitet er vigtigt for os. Vi ved, at fremtiden er i konstant udvikling og forbedring. Vi arbejder systematisk og effektivt med uddannelse, forskning og vi investerer i medarbejdere og dyrlægeudstyr. Vi deler vores viden med glæde.

Ligefrem og ærlig

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø og en behagelig virksomhedskultur, hvor alle er glade, føler sig trygge og er i stand til at udvikle sig. Gennem klar kommunikation og respekt for hinanden skaber vi de rette rammer for at nå vores mål.

Vores vision

Kvalitet

Vores første prioritet er veterinærmedicinsk kvalitet – her er vi ikke villige til at  gå på kompromis.
Fos os indebærer det, at vi tilbyder dyrlægebehandling af højeste kvalitet, da vores medarbejdere kontinuerligt videreuddannes og specialiseres, og det tekniske udstyr er moderne og på forkant med den veterinærmedicinske udvikling.
For dig indebærer det, at dit familiedyr tilbydes kvalitetssikret pleje af kompetent personale og med brug af de seneste metoder inden for diagnostik såvel som behandling.

Service

Det er vigtigt for os, at vores besøgende føler sig trygge ved vores kompetencer og at overlade deres familie dyr i vores varetægt. Som dyreejer kan du forvente en empatisk og korrekt håndtering af dit dyr, hvor dit dyrs velbefindende hele tiden er i fokus. Vores ambition er, at du altid skal føle dig informeret og tryg. Dyreejernes evaluering af vores service er afgørende for at vi kan forbedre vores service, og derfor værdsætter vi, at du fortæller os, hvad du synes, at vi gør godt, og hvad vi kan gøre bedre.

For at imødekomme dine behov satser vi på nærvær, øget tilgængelighed og smidige processer i vores arbejde. Mange af vores lokationer er bemandet døgnet rundt, og andre udvider konstant deres åbningstider. Fremtidens dyrlægebehandling betyder, at vi er her, når du har brug for os!

Nyheder

Her kan du læse vores seneste nyheder.
Gå til vores nyheder

Ledige jobs

Her finder du alle vores ledige jobs.
Gå til vores ledige jobs
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.