Om os

Vores dyrlæger, veterinærsygeplejersker og specialister hjælper dit kæledyr med omsorgsfuld pleje og høj faglighed, fra Hjørring i nord til Rødding i syd og til København mod øst.

AniCura har været i Danmark siden 2013

AniCura kom til Danmark i 2013 og har hurtigt etableret sig som en vigtig del af veterinærverden i Danmark med 24 dyreklinikker og -hospitaler over hele landet.

Vores vision er sammen at skabe fremtidens veterinærbehandling, gennem høj patientsikkerhed og tilgængelighed. Det gør vi i form af akut dyrlægebehandling og -pleje, døgnet rundt i hele landet.

Historien bag AniCura

AniCura er skandinavisk af oprindelse, og siden 2011 er vi vokset til Europas førende udbyder af dyrepleje. Og det er vi stolte af.

AniCura blev grundlagt med idéen om, at deling af viden og ressourcer mellem dyrlæger og klinikker giver den bedst mulige veterinærmedicin. Så jo flere dyrlæger og specialister, der engagerer sig i AniCura, jo bedre bliver plejen af ​​dit kæledyr.

AniCura blev skabt gennem sammenlægningen af ​​nogle af de bedste dyrehospitaler i Skandinavien. I årene efter kom flere og flere klinikker til og i dag er vi kendt i Europa for vores specialiserede veterinærpleje. Derfor henviser andre dyrlæger og klinikker gerne til os, når der er behov for kompleks pleje.

AniCura Danmark med stærk dyrlægehistorie

I 2013 blev den første danske klinik en del af AniCura. Faktisk kan vi i Danmark være stolte af at have nogle af de ældste klinikker i hele Europa og også i AniCura.

I dag har vi 24 dyrehospitaler fordelt over hele Danmark. Blandt disse dyreklinikker er både primærklinikker, skadestuer og henvisningshospitaler. Nedenfor kan du se en oversigt over AniCura Danmarks historie og hvornår de forskellige klinikker er blevet en del af AniCura-familien.

Vores principper

AniCura er en værdibaseret organisation. Alle enheder, der er en del af Mars, deler fem vejledende principper, der guider os i, hvordan vi interagerer mellem os, hvordan vi nærmer os kunder og vores måde at arbejde på.

De fem principper danner grundlaget for, hvordan vi driver forretning i dag og hver dag. De forener os på tværs af geografier, kulturer og generationer. Sammen tjener de som en guide, som enhver medarbejder kan stole på til at træffe beslutninger – store som små – velvidende, at når vi ser på et problem gennem den kollektive linse af de fem principper, vil vi nå frem til en stærkere beslutning.

Vores fem principper er:

 • Kvalitet: Kvalitet begynder med at levere vores bedste til de mennesker og kæledyr, som vi betjener. Det går igen gennem alt det, vi foretager os. 
 • Ansvar: Vi tager ansvar uden at blive bedt om det. Vi støtter andre i deres ansvar. 
 • Gensidighed: En gensidig fordel er en delt fordel. Delte fordele varer ved. 
 • Effektivitet: Vores ressourcer er værdifulde. Effektivitet hjælper os med at opnå mere og spilde mindre.  
 • Frihed: Frihed giver os mulighed for at forme vores fremtid. Ydeevne giver os mulighed for at forblive frie. 

 

Kvalitet 

 1. Mennesker og kæledyr er afhængige af os, og vi er afhængige af dem. 
  Livslange relationer med forbrugere og kunder er svære at få og nemme at miste. Vi søger utrætteligt at forstå og opfylde deres behov og levere enestående oplevelser med kvalitet, sikkerhed og pålidelighed. Dette er afgørende for vores langsigtede succes. 
 2. Alt vores arbejde drives af en passion for kvalitet.  
  Vi har kompromisløse standarder og forventer en høj kvalitet af hinanden. Vi får energi til at yde vores bedste og arbejde sammen som kollegaer, idet vi innoverer og eksperimenterer med nye idéer og forbedrede resultater. Gennem samarbejde med leverandører og kunder stræber vi efter løbende at hæve standarden.  
 3. Vores forbrugere og kunder vægter værdi for pengene højt, når de træffer deres valg. Og vi skal levere.  
  Balancen mellem fordele og en overkommelig pris er en vigtig faktor for vores forbrugere og kunder. At levere kvalitet er at sikre os at den værdi, som vi leverer, automatisk gør vores produkter og tjenester til det foretrukne og pålidelige valg.. 

 

Ansvar 

 1. Vi er alle kollegaer. 
  Vores medarbejderkoncept gælder for alle personer hos Mars. Det er mere end blot at behandle alle retfærdigt og ligeværdigt; det handler om at respektere og værdsætte vores forskelligheder og sikre, at vi alle føler os hørt, værdsat og styrket. 
 2. At være en medarbejder betyder at tage ansvar. 
  Ansvar er givet - ansvarlighed er noget, du føler. Som medarbejdere tager vi initiativ og træffer beslutninger på grundlag af vores principper. 
 3. Sammen kan vi gøre en forskel.  
  Når alle tager ejerskab for at gøre det rigtige og støtter andre i at gøre det samme, drager vi alle fordel af det. Vi er handlingsorienterede. Vi udmærker os gennem effektiv kommunikation og et virkningsfuldt samarbejde. 

. 

Gensidighed 

 1. Sammen kan vi nå længere. 
  Gensidighed er en overbevisning med stor effekt. Det er at anerkende at vi har gavn af andres succes, og det får os til at tage hensyn til andres fordele samtidigt med vores egne. At skabe vedvarende, delte fordele har været en del af vores succes i mere end et århundrede. 
 2. Muligheden for gensidighed er overalt. 
  Vi ved, at når fordele er gensidige, deles motivationen også. Hver en situation bruger vi til at opbygge win-win-relationer, der vil skabe varige fordele for vores virksomhed, vores medarbejdere og for samfundet. 
 3. At være gensidige hjælper os med at forme vores fremtid. 
  Gensidighed er vigtigere i dag end nogensinde før. Det handler om at stille spørgsmålet, hvordan vores virksomhed kan få succes samtidigt med at skabe en mere positiv indvirkning på vores planet og dens mennesker.  

 

Effektivitet 

 1. Ressourcer er begrænsede og for værdifulde til at blive spildt. 
  Vores virksomhed er afhængig af medarbejdernes talent og energi, vores finansielle og fysiske aktiver, planetens ressourcer og meget mere. En effektiv anvendelse af dem hjælper os med at opnå mere på en bæredygtig måde.     
 2. Effektivitet er en kollektiv tankegang. 
  Vi drager fordel af at dele ressourcer og lære af hinanden frem for at genopfinde hjulet hver gang. Vi forsøger at forenkle vores organisation, for at styrke mennesker og fremskynde beslutningstagning. 
 3. Effektivitet bygger på vores sunde utilfredshed med status quo. 
  Vi søger løbende at forbedre vores kvalitet, processer, teknologier og arbejdsmetoder. Vi er ærlige omkring, hvad vi gør bedst, og hvad der skal være endnu bedre. At samarbejde med partnere hjælper os med at udforske områder ud over vores ekspertise og opnå mere, end vi kan alene.  

  

Frihed 

 1. Vores frihed muliggør vores langsigtede vision. 
  Vores økonomiske frihed betyder, at vi kan tænke på tværs af generationer, ikke kvartaler. Det giver os mulighed for at træffe valg, der afbalancerer dagens behov med vores ambitioner for i morgen. 
 2. Præstation og formål accelererer hinanden. 
  Vi tror på, at virksomheder med formål præsterer bedre og har en positiv indvirkning på verden. Dette inspirerer os og vores handlinger hver dag.  
 3. Vores uafhængighed er et bevidst valg. 
  Vores private ejerskab er en forpligtelse. Uafhængighed giver os mulighed for at handle dristigt for at forme vores fremtid  

Nyheder

Her kan du læse vores seneste nyheder.
Gå til vores nyheder

Ledige jobs

Her finder du alle vores ledige jobs.
Gå til vores ledige jobs
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.