Om os

Vores dyrlæger, veterinærsygeplejersker og specialister hjælper dit kæledyr med omsorgsfuld pleje og høj faglighed, fra Hjørring i nord til Rødding i syd og til København mod øst.

AniCura har været i Danmark siden 2013

AniCura kom til Danmark i 2013 og har hurtigt etableret sig som en vigtig del af veterinærverden i Danmark med 24 dyreklinikker og -hospitaler over hele landet.

Vores vision er sammen at skabe fremtidens veterinærbehandling, gennem høj patientsikkerhed og tilgængelighed. Det gør vi i form af akut dyrlægebehandling og -pleje, døgnet rundt i hele landet.

Historien bag AniCura

AniCura er skandinavisk af oprindelse, og siden 2011 er vi vokset til Europas førende udbyder af dyrepleje. Og det er vi stolte af.

AniCura blev grundlagt med idéen om, at deling af viden og ressourcer mellem dyrlæger og klinikker giver den bedst mulige veterinærmedicin. Så jo flere dyrlæger og specialister, der engagerer sig i AniCura, jo bedre bliver plejen af ​​dit kæledyr.

AniCura blev skabt gennem sammenlægningen af ​​nogle af de bedste dyrehospitaler i Skandinavien. I årene efter kom flere og flere klinikker til og i dag er vi kendt i Europa for vores specialiserede veterinærpleje. Derfor henviser andre dyrlæger og klinikker gerne til os, når der er behov for kompleks pleje.

AniCura Danmark med stærk dyrlægehistorie

I 2013 blev den første danske klinik en del af AniCura. Faktisk kan vi i Danmark være stolte af at have nogle af de ældste klinikker i hele Europa og også i AniCura.

I dag har vi 24 dyrehospitaler fordelt over hele Danmark. Blandt disse dyreklinikker er både primærklinikker, skadestuer og henvisningshospitaler. Nedenfor kan du se en oversigt over AniCura Danmarks historie og hvornår de forskellige klinikker er blevet en del af AniCura-familien.

Nyheder

Her kan du læse vores seneste nyheder.
Gå til vores nyheder

Ledige jobs

Her finder du alle vores ledige jobs.
Gå til vores ledige jobs
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.