Veterinærmedicin ifølge AniCura

AniCuras mål er at opretholde den højest mulige veterinære kvalitet. Derfor investerer vi i løbende kompetenceudvikling for alt vores dyresundhedspersonale, samt i forskning og avanceret teknisk udstyr til diagnostik og behandling.

Kompetence og patientsikkerhed 

AniCura beskæftiger cirka 3.500 dyrlæger. Flere af dem er blandt Europas førende specialister inden for deres områder. Med deres erfaring og ekspertise har de hjulpet og behandlet millioner af hunde, katte og andre kæledyr.

Lige så vigtigt det er at give dit kæledyr adgang til den højeste faglighed og nyeste teknologi, er det, at både du og dit kæledyr får en professionel og venlig behandling. Vi synes, det er vigtigt, at du som dyreejer får faktuelle oplysninger præsenteret på en varm og sikker måde. 

Vi er med til at drive den veterinære udvikling 

Vi har etableret samarbejder med fremtrædende specialister og velrenommerede veterinærinstitutioner i mange lande, og vi udfører forskningsprojekter både indenfor AniCura og i samarbejde med forskellige universiteter. På den måde kan vi hele tiden udvide vores kompetencer og være med til at udbrede viden om det nyeste inden for veterinærmedicinsk udvikling. 

Veterinærmedicin med fokus på kvalitet 

Med vores eget kvalitetsudviklingsprogram, QualiCura, forbedrer vi konstant kvaliteten af ​​plejen på vores klinikker. Gennem QualiCura tilbyder vi struktur og support til vores klinikker og sikrer, at både gode ideer og vigtige erfaringer spredes i hele virksomheden. Læs mere om vores kvalitetsrapporter.

Sygeplejehygiejne og antibiotika 

I takt med at infektioner med antibiotika-resistente bakterier bliver mere almindelige hos både mennesker og dyr, stilles der stadig højere krav til infektionskontrol, plejehygiejne og klog brug af antibiotika, noget vi i AniCura tager meget alvorligt. 

Antibiotikaresistens er et voksende og globalt problem hos både mennesker og dyr. Hos AniCura arbejder vi aktivt for at begrænse spredningen af ​​antibiotika-resistente bakterier og mindske behovet for antibiotikabehandling. Dette sker gennem udformning af interne hygiejneplaner, standardiserede hygiejnerutiner og uddannelse af alle medarbejdere inden for plejehygiejne, samt tilbagevendende kvalitetskontroller. God plejehygiejne mindsker risikoen for plejerelaterede infektioner og behovet for antibiotikabehandling 

Vi er en fremtrædende uddannelses- og henvisningsinstans 

Vi tror på styrken i ​​samarbejde. Mange af branchens dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker kommer til os for uddannelse og videndeling. Vi er i tæt kontakt med dyrlæger, der henviser patienter med behov for speciallæge eller intensiv behandling hos os. Ved at lære af hinanden og arbejde sammen udvikler vi branchen og bliver endnu bedre! 

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.