Patient hos os

Hos AniCura er prioriterer vi altid den dyrlægefaglige kvalitet højest. Vi er stolte af vores gode ry og vi investerer kraftigt for at udbygge vores kollektive ekspertise og sikre, at vi har adgang til det nyeste og bedste medicinske udstyr.

Vi ved at vores kunder vil have mere end god kvalitet. For os er det lige så vigtigt at du og dit kæledyr føler jer velkomne og i sikre hænder hos os. Derfor har vi altid tid til at forklare situationen, så du, som kæledyrsejer, ved præcist hvad der sker. AniCura investerer yderligere i høj tilgængelighed. Både i form af længere åbningstider på vores skadestuer og på vores akut telefonrådgivning, men også af i form af flere produkttilbud, f.eks. wellness, rehabilitering og forebyggende pleje. Det synes vi er god service.

En stor del af vores medarbejdere er specialister, fagspecialister og europæiske specialister (diplomholdere), som udbygger deres faglige viden hos AniCura, f.eks. udfører forskning og afholder kurser. Flere af vores dyrehospitaler er nogle af de førende uddannelsesmæssige og rådgivende organer.

Kort sagt, vi gør alt hvad vi kan for at være på forkant med fremtidens dyrlægebehandling.

Luk

Fejl

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.