Akut behov for dyrlæge hjælp?

Vores døgnbemandede skadestue holder åbent alle dage hele året. Vi står klar til at hjælpe dig hvis dit kæledyr har brug for at blive tilset af en dyrlæge! Klik her

Henvis til AniCura Københavns Dyrehospital

Danske dyreejere stiller stadig højere krav til den behandling, deres dyr får. Derfor henviser dyrlæger i stingende omfang deres egne patienter til specialiserede behandlinger hos deres kollegaer. Hos AniCura Københavns Dyrehospital har vi i over 100 år modtaget og behandlet i tusindvis af patienter fra dyreklinikker i hele Danmark. På AniCura Københavns Dyrehospital er vi et team af dyrlæger, veterinærsygeplejerske med tilsammen mange års erfaring. Vi er både stolte og ydmyge over den tillid henvisende dyrlæger viser ved at sende patienter i vores retning til yderlig udredning og behandling.

Sådan henviser du

Ønsker du at henvise en patient til os kan du kontakte os på mail koebenhavn.henvisning@anicura.dk eller tlf. 3617 5711.

Ved at trykke på linket herunder, åbner du automatisk en mail til os.

Jeg er dyrlæge og ønsker at henvise en patient

  • Vi prioriterer meget højt at holde vores henvisende kollegaer orien­teret om patienters forløb hos os.
  • Vi bestræber os på at orienteringen til henvisende kollega sker hurtigst muligt efter at behandlingen er foretaget. Orienteringen sker igennem epikriser og telefoniske tilbagemeldinger.
  • Vi opfordrer altid kæledyrsejere til at opfølgende behandling og eventuel efterbehandling sker igennem egen dyrlæge. Der kan dog være omstændigheder, hvor vi i samarbejde med ejer og specielt henvisende kollega vælger, at lade kontroller til en start i forløbet foregår hos os.

Henvisning til AniCura Københavns Dyrehospital

Københavns Dyrehospital modtager henvisninger fra kollegaer i hele landet i en række fagområder som vist nedenfor. Inden for disse områder, har vi opbygget kompetencer, både uddannelses- og udstyrsmæssigt.

Under vores Personale | AniCura Københavns Dyrehospital kan du læse om den enkelte dyrlæges kompetencer.

Faglig sparring

Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du søger råd og vejledning til at komme videre med en patient.

Hvis du er henvisende dyrlæge kan du ringe på tlf. 3617 5711 og få et direkte nummer til vores henvisningskoordinator eller send en mail på: koebenhavn.henvisning@anicura.dk

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.