Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

København SV

AniCura Københavns Dyrehospital

AniCura Københavns Dyrehospital er et af Danmarks største dyrehospitaler for smådyr. Vi er et akut- og henvisningshospital, som tilbyder avanceret diagnostik, kirurgi, intern medicin, ortopædi og meget mere. Vi har åbent døgnet rundt, året rundt, så vi altid kan give dit dyr den bedste behandling.

Til kæledyrsejere

Velkommen med dit dyr hos os

Vi tager imod henviste og akutte patienter

Kontakt

+45 3617 5711

koebenhavn@anicura.dk

Poppelstykket 11, 2450 København SV

Vejbeskrivelse

Dit akut- og henvisningshospital i København

Bor du på Sjælland og har dit kæledyr akut behov for hjælp eller har det brug for en specialbehandling? Så er AniCura Københavns Dyrehospital klar til at tage imod dig og dit kæledyr.

AniCura Københavns Dyrehospital er udelukkende et akut- og henvisningshospital. Vi tager imod patienter fra hele Sjælland, især Københavnsområdet inklusiv Amager og Frederiksberg. Dyrehospitalet er placeret i Valby tæt på Folehaven og motorvej, så det er nemt at komme hertil uanset, hvor i landet du kommer fra.

Hvad kan vi hjælpe dit kæledyr med på dyrehospitalet i København?

Der er ikke den opgave, der er for kompliceret for os. Når det kommer til dit kæledyrs ve og vel, vil vi til hver en tid gøre vores bedste for, at dit kæledyr kan få det godt igen.

Hos AniCura Københavns Dyrehospital består personalet af kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som alle bidrager til et højt fagligt niveau med fokus på lige netop dit kæledyr.

Så snart du ankommer til Center Hospitalier Nordvet de la Madeleine, vil en af ​​værtinderne invitere dig til at vente et øjeblik i venteværelset, mens din dyrlæge får besked om din tilstedeværelse.

Under konsultationen, og efter at have undersøgt dit kæledyr, vil diagnostiske hypoteser og behandling blive foreslået for dig. Klinikkens apotek vil give dig den nødvendige medicin til behandling af dit kæledyr.

Om nødvendigt kan nogle standardundersøgelser straks foretages i konsultationsrummet. I tilfælde af, at mere omfattende eller tidskrævende supplerende undersøgelser var nødvendige, ville de dog så vidt muligt blive foretaget i løbet af dagen eller ved en efterfølgende sygehusaftale.

Hvad kan vores dyrlæger i Valby hjælpe med?

Vi tilbyder dit kæledyr mange forskellige former for specialbehandlinger. Det kan for eksempel være:

  • Operationer i led, knogler, muskler og organer
  • Kikkertundersøgelser
  • Røntgen, ultralydsscanninger og CT-scanninger
  • Udredning og behandling af øjensygdomme, hudsygdomme og allergi
  • Udredning og behandling af kræftsygdomme
  • Fysioterapi og genoptræning på vandløbebånd

Dit dyrehospital i København har åbent dag og nat 

Vores skadestue har døgnåbent, så du altid kan få hjælp til dit kæledyr, når behovet melder sig. Vores dyrehospital er et af de største af slagsen her i landet, og vi har altid dyrlæger på vagt. Uanset om det er dag eller nat. 

Er uheldet ude, eller bliver dit kæledyr pludselig meget dårlig, er der hjælp at hente på vores dyrehospital i Valby. 

Kontakt os allerede i dag 

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, du gerne vil vende med en dyrlæge, eller hvis du gerne vil bestille en tid på AniCura Københavns Dyrehospital.  

Du kan fange os på telefon 36 17 57 11, eller du kan sende os en mail på koebenhavn@anicura.dk. 

Information for dyreejere

Her finder du en masse information til dig, der har hund, kat eller andre dyr.

Nogle af vores medarbejdere