København SV

AniCura Københavns Dyrehospital

AniCura Københavns Dyrehospital er et af Danmarks største dyrehospitaler for smådyr. Vi er et akut- og henvisningshospital som tilbyder avanceret diagnostik, kirurgi, intern medicin, ortopædi og meget mere. Vi har åbent døgnet rundt, året rundt, så vi altid kan give dit dyr den bedste behandling.

Til kæledyrsejere

Velkommen med dit dyr hos os

Vi tager imod henviste og akutte patienter

Kontakt

+45 3617 5711

koebenhavn@anicura.dk

Poppelstykket 11, 2450 København SV

Vejbeskrivelse

Dit akut- og henvisningshospital i København

Bor du på Sjælland og har dit kæledyr akut behov for hjælp eller har det brug for en specialbehandling? Så er AniCura Københavns Dyrehospital klar til at tage imod dig og dit kæledyr.

AniCura Københavns Dyrehospital er fra d. 1. marts 2022 udelukkende et akut- og henvisningshospital. Det vil sige at vi ikke foretager forebyggende behandlinger såsom vaccination, sundhedstjek, tandbehandlinger og id-mærkning, men vi tager fortsat imod henviste og akut syge patienter fra hele Sjælland, især Københavnsområdet inklusiv Amager og Frederiksberg. Dyrehospitalet er placeret i Valby tæt på Folehaven og motorvej så det er nemt at komme hertil, uanset hvor i landet du kommer fra.

Hvad kan vi hjælpe dit kæledyr med på dyrehospitalet i København?

Der er ikke den opgave der er for kompliceret for os. Når det kommer til dit kæledyrs ve og vel vil vi til hver en tid gøre vort bedste for at dit kæledyr kan få det godt igen.

Hos AniCura Københavns Dyrehospital består personalet af kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker som alle bidrager til et højt fagligt niveau med fokus på lige netop dit kæledyr.

Så snart du ankommer til AniCura Københavns Dyrehospital, vil receptionisten invitere dig til at vente et øjeblik i venteværelset, mens din dyrlæge får besked om din tilstedeværelse.

Under konsultationen, og efter at have undersøgt dit kæledyr, vil diagnostiske hypoteser og eventuel behandling blive foreslået for dig. Klinikkens apotek vil give dig den nødvendige medicin til behandling af dit kæledyr.

Om nødvendigt kan nogle standardundersøgelser foretages allerede i konsultationsrummet. I tilfælde af at mere omfattende eller tidskrævende supplerende undersøgelser er nødvendige vil de dog så vidt muligt blive foretaget i løbet af dagen eller ved en efterfølgende sygehusaftale.

Hvad kan vores dyrlæger i Valby hjælpe med?

Vi tilbyder dit kæledyr mange forskellige former for specialbehandlinger. Det kan for eksempel være:

  • Operationer i led, knogler, muskler og organer
  • Kikkertundersøgelser
  • Røntgen, ultralydsscanninger og CT-scanninger
  • Udredning og behandling af øjensygdomme, hudsygdomme og allergi
  • Udredning og behandling af kræftsygdomme
  • Fysioterapi og genoptræning på vandløbebånd

Dit dyrehospital i København har åbent dag og nat 

Vores skadestue har døgnåbent, så du altid kan få hjælp til dit kæledyr når behovet melder sig. Vores dyrehospital er et af de største af slagsen her i landet og vi har altid dyrlæger på vagt - uanset om det er dag eller nat. 

Er uheldet ude eller bliver dit kæledyr pludselig meget dårlig er der hjælp at hente på vores dyrehospital i Valby. 

Kontakt os allerede i dag 

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål du gerne vil vende med en dyrlæge, eller hvis du gerne vil bestille en tid på AniCura Københavns Dyrehospital.  

Du kan fange os på telefon 36 17 57 11, eller du kan sende os en mail på koebenhavn@anicura.dk. 

Luk

Fejl

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.