Akut behov for dyrlæge hjælp?

Vores døgnbemandede skadestue holder åbent alle dage hele året. Vi står klar til at hjælpe dig hvis dit kæledyr har brug for at blive tilset af en dyrlæge! Klik her

Skadestuen

Henvisning til den akutte skadestue er sket, fordi din egen dyrlæge ikke har åbent eller på anden måde ikke har haft mulighed for at tilse dit kæledyr. Henvisning kan også være fordi din egen dyrlæge har vurderet, at dit kæledyrs tilstand har krævet akut henvisning til AniCura Københavns Dyrehospital.

VAGTBEREDSKABET består af dyrlæger, veterinærsygeplejersker, veterinærsygeplejerske-elever og dyrlægestuderende - i alt ca.
90 ansatte.

Alle dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der har vagt på dyrehospitalet med skadestuefunktion, har lang erfaring fra smådyrspraksis og har særlig kompetence indenfor behandling og pleje af kritisk syge patienter.

Der vil på alle tidspunkter af døgnet som minimum være én dyrlæge og én veterinærsygeplejerske tilstede på dyrehospitalet.

For at vi kan være bedst muligt parat til at kunne modtage dig og dit kæledyr i vores skadestue, er I altid velkomne til inden jeres ankomst at kontakte os på telefon 3617 5711 hele døgnet rundt.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.