Akut behov for dyrlæge hjælp?

Vores døgnbemandede skadestue holder åbent alle dage hele året. Vi står klar til at hjælpe dig hvis dit kæledyr har brug for at blive tilset af en dyrlæge! Klik her

Om os

AniCura Københavns Dyrehospital er et af Danmarks ældste, største og mest moderne dyrehospitaler for smådyr. Vores døgnbemandet skadestue har altid åbent og vi er altid klar til at hjælpe, hvis dit kæledyr har brug for dyrlægehjælp. Vores specialer tilbyder avanceret udredning og behandling af mange kirurgiske og medicinske lidelser hos hund og kat. Vi modtager dagligt henvisninger fra andre dyreklinikker/dyrehospitaler. Vi er glade for den daglige kontakt til vores henvisende kollegaer. Vores mål er at give patienterne den bedst mulige behandling, ved at have en tæt dialog både med dig som dyreejer og din sædvandelige dyrlæge.

Dyrehospitalets historie

  • 1915 Dyrehospitalet grundlægges på Emdrupvej af Foreningen til Dyrenes Beskyttelse som Danmarks første dyrehospital.  Hospitalet går fra primært at beskæftige sig med heste til kun at tage sig af mindre selskabsdyr.
  • 1976 Dyrehospitalet flytter til Poppelstykket.
  • 1987 Dyrehospitalet overtages af dyrlægerne Ingeborg Mølbak og Wilfried Goecke. Hospitalet åbner en døgnbemandet skadestue.
  • 2002 Dyrehospitalet omdannes til et anpartsselskab og ejes, ud over de tidligere nævnte ejere, af Anne Greisen, Jens Eslau, Olav Bagge og Nils Brendorp. I samme år blev der indrettet lokaler til kattepension.
  • 2003 Genoptræningscenter bygges med fokus på genoptræningsprogrammer, kiropraktik, akupunktur og hundemasage.
  • 2013 Dyrehospitalet bliver en del af AniCura.
  • 2014/15 En større ombygning foretages og lokaler udvides med 450 m2 til ialt 1575m2. Der investeres i nyt og forbedret udstyr, b.la. en CT-scanner.

Fakta og råd til dig der er katteejer

Søg information om diverse sygdomme i vores artikel database

Fakta og råd til dig der er hundeejer

Søg bl.a. information omkring diverse sygdomme i vores artikel database.
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.