Om os

Som en del af AniCura tilbyder vi veterinærmedicinsk specialkompetence indenfor medicin og kirurgi til kæledyr. Vi har tilgang til udstyr og behandlingsmetoder, som tidligere var forbeholdt human-hospitaler. Eksempelvis udfører vi regelmæssigt kikkertoperationer, CT-scanninger og avanceret kirurgi. Vores mål er at du og dit dyr altid får den bedst mulige behandling.

AniCura Københavns Dyrehospital er et af Danmarks ældste, største og mest moderne dyrehospitaler for smådyr. Vi tilbyder et stort udbud af medicinske og kirurgiske ydelser, ligefra forebyggende behandling til avanceret diagnostik, intern medicin, kirurgi og meget mere.

For alvorligt syge eller tilskadekomne dyr har vi åbent døgnet rundt, hele året. Vi har en veludrustet intensivafdeling med tilhørende blodbank.

Vi modtager også henvisninger fra vores kollegaer i landet. Vi er glade for den daglige kontakt til vores henvisende kollegaer og sætter altid stor pris på mail eller telefonsamtale, med henblik på drøftelse af en patient. Vores mål er at give patienterne den bedst mulige behandling i et nært samarbejde med egen dyrlæge.

Dyrehospitalets historie

  • 1915 Dyrehospitalet grundlægges på Emdrupvej af Foreningen til Dyrenes Beskyttelse som Danmarks første dyrehospital.  Hospitalet går fra primært at beskæftige sig med heste til kun at tage sig af mindre selskabsdyr.
  • 1976 Dyrehospitalet flytter til Poppelstykket.
  • 1987 Dyrehospitalet overtages af dyrlægerne Ingeborg Mølbak og Wilfried Goecke. Hospitalet åbner en døgnbemandet skadestue.
  • 2002 Dyrehospitalet omdannes til et anpartsselskab og ejes, ud over de tidligere nævnte ejere, af Anne Greisen, Jens Eslau, Olav Bagge og Nils Brendorp. I samme år blev der indrettet lokaler til kattepension.
  • 2003 Genoptræningscenter bygges med fokus på genoptræningsprogrammer, kiropraktik, akupunktur og hundemasage.
  • 2004 Tandlidelser kan nu behandles på Dyrehospitalet.
  • 2013 Dyrehospitalet bliver en del af AniCura.
  • 2014/15 En større ombygning foretages og lokaler udvides med 450 m2 til ialt 1575m2. Der investeres i nyt og forbedret udstyr, b.la. en CT-scanner.

Vil du arbejde hos os?

Se alle vores ledige stillinger på AniCuras jobside

Se alle jobs

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.