Akut behov for dyrlæge hjælp?

Vores døgnbemandede skadestue holder åbent alle dage hele året. Vi står klar til at hjælpe dig hvis dit kæledyr har brug for at blive tilset af en dyrlæge! Klik her

Forsikring af dit kæledyr - hvad skal du vide?

Forsikring af kæledyr er omfattet af forskellige typer. Det er f.eks. lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til din hund. Hvis du ønsker at tegne en forsikring imod sygdom og skade, er dette noget du aktivt skal vælge til. Nedenfor finde du fakta ark omkring forsikringstyper samt råd og vejledning i forbindelse med sygeforsikring af dit kæledyr.

Fakta om forsikring til kæledyr:

  • Sygeforsikring dækker dyrlægebehandling, når dit kæledyr bliver sygt eller kommer til skade. Der er forskel på dækningsomfang og selvrisiko alt efter, hvilket selskab du vælger.
  • Lovpligtig hundeansvarsforsikring dækker, hvis din hund gør skade på andre mennesker og deres ting. Ikke dig eller dine ting.
  • Hos nogle forsikringsselskaber er dækning til receptpligtig medicin, genoptræning, ledsygdomme mm. en mulighed.
  • Livsforsikring dækker, hvis du skulle stå i den ulykkelige situation, at dit kæledyr dør eller må aflives pga. alvorlig sygdom i en alt for ung alder.
  • Forsikringerne skal tegnes inden dit kæledyr viser symptomer på sygdom. Har det haft en sygdom, kan forsikringsselskabet vælge at udstede en mere begrænset forsikringsdækning (med forbehold for det dyret har fejlet før forsikringen blev tegnet).

 

Har denne artikel hjulpet dig?

Vælg venligst, hvad der passer til din situation, eller skriv selv. Vi sætter stor pris på din feedback.

Tak skal du have!

Det sætter vi stor pris på

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.