Akut behov for dyrlæge hjælp?

Vores døgnbemandede skadestue holder åbent alle dage hele året. Vi står klar til at hjælpe dig hvis dit kæledyr har brug for at blive tilset af en dyrlæge! Klik her

Cat Friendly Clinic

Vi ved, at det kan være stressende at tage katte med til dyrlægen. Derfor er vi godkendt Cat Friendly Clinic. Det betyder, at vi har en række tiltag i både hospitalet, undersøgelsesrum og receptionen, der gør besøget lidt lettere for din kat.

Der holdes efterhånden flere katte end hunde som kæledyr i Danmark. Det betyder dog ikke at der kommer flere katte end hunde til dyrlægen. Dette er ikke fordi katten er sundere end hunden, men måske fordi det kan være en udfordring at tage katten til dyrlægen.
 
Cat Friendly Clinic godkendelsen, er en international godkendelse der betyder at vi hjælper med at minimere stress, når din kat er på besøg hos AniCura Københavns Dyrehospital.
 
Stress har stor påvirkning på din kats velbefindende og derfor er det vigtigt for os at minimere den stress, din kat udsættes for. Vi har både den fornødne viden og det nødvendige udstyr, for at gøre din kats besøg hos os, så behageligt som muligt. 
 
AniCura Københavns Dyrehospital er GOLD Cat Friendly Clinic. Det betyder blandt andet, at vi har et særligt konsultationsrum, kun til katte. At vi har kattevenlige hylder i receptionsområdet, så kattenes stress mindskes og at indlagte katte har særlige rum, der er indrettet med henblik på at give dem så tryg og rolig en oplevelse som muligt.
 

Mange katte bliver så stressede af transport og besøg ved dyrlægen, at ejer vælger kun at tage af sted, hvis katten er alvorligt syg. Dette kan betyde, at katten ikke får den nødvendige forebyggende pleje, eller at sygdomme bliver opdagede så sent, at katten ikke kan hjælpes.

Heldigvis er flere dyrehospitaler begyndt at tænke over, hvad der kan gøres, for at gøre dyrlægebesøget nemmere for katten og ejer. Der er en international katte organisation, International Cat Care, der har iværksat et program, Cat Friendly Clinic, hvor dyreklinikker og hospitaler kan godkendes som kattevenlig. Godkendelsen kan være bronze, sølv eller guld, alt efter hvilke faciliteter stedet har. AniCura Københavns Dyrehospital er godkendt kattevenlig klinik med guld.

 

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.