Akut behov for dyrlæge hjælp?

Vores døgnbemandede skadestue holder åbent alle dage hele året. Vi står klar til at hjælpe dig hvis dit kæledyr har brug for at blive tilset af en dyrlæge! Klik her

Velkommen du er henvist til yderlig udredning og behandling

Hvert år modtager vi mange kæledyr henvist fra andre dyreklinikker/dyrehospitaler til videre udredning og behandling. Vi glæder os meget til at kunne hjælpe dig.

HJERTELIGT VELKOMMEN TIL ANICURA KØBENHAVNS DYREHOSPITAL 


Er du inde og undersøge denne side, så er det enten nysgerrighed eller også har din dyrlæge valgt at henvise dig og dit kæledyr til os. Hver dag modtager vi mange andre henviste patienter i samme situation. Derfor ved vi også, at det at begynde behandling på et nyt dyrehospital, med nye dyrlæger, ofte betyder, at du har mange spørgsmål.

SVARENE PÅ DINE SPØRGSMÅL...
...får du måske på denne side. Ellers er du altid velkommen til at spørge os! Det vigtigste er, at du og dit dyr føler jer trygge. 

KOM TRYGT I GANG MED BEHANDLINGSFORLØBET - HVORDAN FOREGÅR DET?

DU ER HENVIST AF DIN EGEN DYRLÆGE
Din egen dyrlæge har kontaktet os med ønske om, at henvise dig til videre undersøgelse og behandling hos os. Vores henvisningskoordinatorer modtager journalmateriale sendt til os fra din egen dyrlæge.

VI KONTAKTER DIG VEDR. BOOKNING
Vi kontakter dig og du vil blive booket ind til en visitationskonsultation hos teamet, der skal tilse dit kæledyr. Hvis det er muligt foretrækker vi at dit kæledyr er fastet i ca. 8 timer.

REGISTRERING VED ANKOMST
Du henvender dig til vores receptionspersonale for at blive ankomstregistreret.

KONSULTATION
Dyrlægen vil tage udgangspunkt i det journal materiale din egen dyrlæge har sendt til os. I konsultationen vil dyrlægen spørge ind til dit kæledyrs symptomer og udvikling af disse symptomer over tid. Dyrlægen vil lave en klinisk undersøgelse af dit kæledyr.

Efterfølgende vil dyrlægen komme med en samlet vurdering. For bedre at kunne komme frem til en diagnose hos dit kæledyr, kan der være nødvendig at foretage yderlige undersøgelser.

YDERLIGERE UNDERSØGELSER/VIDERE FORLØB
Yderligere undersøgelser kunne være analyse af blodprøver, røntgenundersøgelser,
scanningsundersøgelser og/eller evt. operation.

Hos nogle kæledyr kan behandlingen påbegyndes efter indledende samtale og undersøgelser. Andre gange kan det blive nødvendigt at booke dit kæledyr ind til supplerende undersøgelser på en anden dag.

I enkelte tilfælde kræver det indlæggelse for at dit kæledyr kan få foretaget de rette supplerende undersøgelser og behandlinger. 

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.