Ændringer på AniCura Københavns Dyrehospital

Næste skridt i denne udvikling sker den 1. marts 2022, hvor dyrehospitalet overgår til kun at modtage akut syge og tilskadekomne patienter, og patienter henvist fra andre dyrlæger. Det betyder, at vi fra denne dato ikke længere tilbyder forebyggende behandlinger, såsom vaccination, sterilisation, kastration og tandbehandling.  

Døgnåben skadestue

Hos AniCura Københavns Dyrehospital har vi åbent i skadestuen døgnet rundt. Fremover vil vi have endnu mere fokus på skadestuen og det betyder at vi altid er klar til at tage imod akut syge eller tilskadekomne dyr. Hvad enten det er kl. 14 eller kl. 2 om morgenen. Vi har altid kompetent personale og udstyr klar til at give dit kæledyr den bedste akutte behandling.

100% fokus på udredning og behandling af akut syge og henviste patienter 

AniCura Københavns Dyrehospital har i mange år haft fokus på at specialisere og videreuddanne deres dyrlæger og veterinærsygeplejersker samt at investere i avanceret udstyr, for at kunne tilbyde den bedste og mest kompetente behandling.  

Med al denne ekspertise i bagagen bliver fokus fremover på at udrede og behandle syge kæledyr. Det kan ske gennem henvisning fra dyrlæger fra hele landet eller via skadestuen, som fortsat har åbent døgnet rundt, året rundt. 

Forebyggende behandling fremover

For at tage godt hånd om eksisterende klienter og patienter, der har behov for forebyggende behandling, har AniCura Københavns Dyrehospital indgået et samarbejde med søsterklinikkerne: AniCura Centrum Dyrehospital, AniCura Skovlunde Dyrehospital, AniCura Vangede Dyreklinik og AniCura Køge Dyrehospital.  

Disse dyrehospitaler vil tage godt imod alle patienter fra AniCura Københavns Dyrehospital, som har brug for forebyggende behandlinger, som vaccinationer og neutralisering.  

Alle nuværende patienter, som modtager forebyggende behandling hos AniCura Københavns Dyrehospital, får direkte besked om ændringen og hvad det kommer til at betyde.  

Som dyrlæge kan du læse mere om, hvordan henvisning til AniCura Københavns Dyrehospital foregår her.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte AniCura Københavns Dyrehospital på tlf. 3617 5711 eller mail: koebenhavn@anicura.dk  

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.