Pas godt på din ældre firbenede ven! AniCura sætter fokus på seniorer

Ældre kæledyr har øget risiko for en række aldersrelaterede sygdomme. Regelmæssige sundhedstjek kan afsløre skjulte lidelser og forbedre livskvaliteten markant. Hos AniCura har vi ekstra fokus på seniorkæledyr og tilbyder udvidede seniorundersøgelser for tidlig opdagelse og behandling af aldersrelaterede sygdomme.

Forebyg aldersrelaterede sygdomme med en udvidet seniorundersøgelse

Ligesom mennesker ældes vores kæledyr også.

I dag anses hvert tredje kæledyr for at være af ældre årgang. Med alderen øger risikoen for visse sygdomme som for eksempel diabetes, slidgigt eller kronisk nyresygdom. Det kan være meget svært for dig som dyreejer at opdage tegn på disse sygdomme, og mange symptomer fejltolkes som en normal del af det at blive ældre.

Læs mere og bliv klogere på seniorkatten

Læs mere og bliv klogere på seniorhunden

Derfor har vi hos AniCura et ekstra stort fokus på vores firbenede seniorvenner, og nu kan du booke en udvidet seniorundersøgelse til dit kæledyr på alle vores klinikker. Her vil professionelle veterinærer sørge for at give din senior et grundigt helbredstjek – for at forebygge og behandle aldersrelaterede sygdomme i et tidligt stadie.

Kliniske studier viser, at selv hos ældre hunde og katte, der tilsyneladende virker sunde, er fysiske og laboratoriemæssige afvigelser almindelige. Som professionelle indenfor veterinærindustrien ved vi, at vi kan forbedre livskvaliteten for mange ældre kæledyr markant, hvis vi blot får chancen for at opdage og behandle udiagnosticerede sygdomme og smerter.

Hvad indebærer en udvidet seniorundersøgelse?

Med en udvidet seniorundersøgelse hos AniCura får du mere end blot en almindelig undersøgelse af din senior. Vores veterinærer har sammensat en pakke af de vigtigste helbredstjek og grundige analyser, med det formål at kunne opdage og behandle aldersrelaterede sygdomme og smerter tidligt. 

Læs mere om seniorundersøgelse af din kat her

Læs mere om seniorundersøgelse af din hund her

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.