Henvis til AniCura Varde Dyrehospital

AniCura Varde Dyrehospital har været henvisningshospital for kollegaer i Jylland og på Fyn i en lang årrække.

Henvisningshospital

Vi har gennem årene opbygget en bred ekspertise samt besidder et stort sortiment af specialudstyr. Vi modtager henvisninger indenfor en lang række områder. Derudover vurderer vi ofte røntgenbilleder for kollegaer eller yder anden form for faglig sparring.

Ved henvisning af patienter kontakter egen dyrlæge os og informerer omkring patienten og dennes sygeforløb. Dyrets ejer ringer herefter selv og bestiller tid til undersøgelse eller behandling. Vi udfører altid kun det arbejde, der på forhånd er aftalt med henvisende dyrlæge og ejer. Alle henviste patienter markeres særskilt i vores system, så vi altid ved hvem, der har henvist dem, samt at der er tale om en henvist patient.

Dukker der ekstra ting op undervejs som eksempelvis behov for røntgenbillede eller blodprøve, så kontaktes ejer før opgaven udføres. Eventuelle kontrolbesøg foretages hos egen dyrlæge eller alternativt hos os, alt efter ejers ønske.

Vi sender altid en skriftlig tilbagemelding til den henvisende dyrlæge og ringer tillige ofte med en mundtlig forklaring.

Ønsker du at henvise en patient, eller ønsker du faglig sparring så ring på vores hovednummer: 88 444 222. Så vil du enten blive stillet om til den ønskede dyrlæge eller få et direkte nummer.

Mail: Varde.henvisning@anicura.dk

 

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.