Om os

AniCura Varde Dyrehospital er Sydjyllands største dyrehospital og vi har både vagthospital og skadestue. Vi har veluddannede dyrlæger og veterinært personale i professionelle rammer og med topmoderne faciliteter.

Vagthospital og skadestue

For alvorligt syge eller tilskadekomne dyr har vi åbent døgnet rundt, hele året i vores vagthospital og skadestue. 

En specialiseret praksis

Huset rummer dyrlæger, veterinærsygeplejersker, klinikassistenter,  veterinærsygeplejerskeelever og en laborant, der alle arbejder med at servicere vores klienter og patienter i en intens hverdag. Vi er en specialiseret familiedyrspraksis, hvor vi udelukkende servicerer kæledyr. Som dyrlæger for familiens kæledyr, fungerer vi både som ”almen praktiserende dyrlæger” med den tætte og nære relation til kæledyr og ejer, men også som hospital ved behov for mere omfattende undersøgelser og behandlinger.  

Familiedyr

På AniCura Varde Dyrehospital prioriterer vi kommunikationen med vores klienter højt. I forbindelse med sygdom hos ens kæledyr, kan der være mange informationer at forholde sig til samt svære beslutninger, der skal tages. Vi bestræber os på at gøre dette forløb nemmere ved at vejlede klienten om årsager, muligheder og konsekvenser. Med en tilstrækkelig rådgivning ønsker vi det skal være lettere for klienten at tage den ”rigtige” beslutning for det videre forløb.

På AniCura Varde Dyrehospital ønsker vi at varetage kæledyrenes trivsel og sundhed. Dette sker dels gennem dialog med ejer om pasning og pleje, og dels gennem undersøgelse og behandling ved forekomst af sygdom. Som ansvarlige dyrlæger er det også vores opgave at påpege, når et sygdomsforløb nærmer sig enden, og det er tid til at tage afsked.

Vores butik

Hos AniCura Varde Dyrehospital har vi vores egen butik med et bredt udvalg af kvalitetsfoder til hunde og katte, som imødekommer det enkelte dyrs specifikke ernæringsbehov og livsstadie.
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.