Varde

AniCura Varde Dyrehospital

AniCura Varde Dyrehospital er Sydjyllands største dyrehospital, og vi har både vagthospital og skadestue. Vi har veluddannede dyrlæger og veterinært personale i professionelle rammer og med topmoderne faciliteter.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

Dyrlæger i Vardepå vores dyrehospital er dit kæledyr i trygge hænder 

Opfører din hund sig som om, den fejler noget? Skal din kat undersøges eller opereres? Eller har dit kæledyr af en anden grund brug for at få almen eller akut behandling? Så kan vi hjælpe dig hos AniCura Varde Dyrehospital, Sydjyllands største dyrehospital. 

Vi er en specialiseret familiedyrspraksis, der hører under AniCura. Vi består af almindelige praktiserende dyrlæger og specialdyrlæger, der kan lave omfattende undersøgelser og behandlinger. Udover vores praksis, har vi vores eget vagthospital og skadestue til alvorligt syge og tilskadekomne kæledyr, som har åbent døgnet rundt hele året. 

Vi modtager blandt andet patienter fra Varde, Esbjerg, Ribe, Grindsted og mange flere byer. Hos os er dit kæledyr derfor i trygge hænder, uanset hvad det drejer sig om. 

Rutinepræget og akut behandling hos Varde dyrlæger 

Som din dyrlæge i Varde tilbyder vi rutineprægede undersøgelser og behandlinger af dine kæledyr. På vores vagthospital og skadestue kan vi tilbyde specialbehandlinger, indlæggelse og akutte behandlinger.  

Du er derfor velkommen hos os, uanset om situationen er akut eller ej.

Hos os kan du bestille tid til:

Det kan vi tilbyde, fordi vi er en specialiseret praksis med et team bestående af både dyrlæger, veterinærsygeplejersker, en laborant og klinikassistenter.

Vores vagthospital har åbent 24 timer i døgnet

Hos AniCura Varde Dyrehospital har vores vagthospital og skadestue åbent 24 timer i døgnet alle dage - også i weekenden. Derfor kan vi tilbyde dit kæledyr akut behandling, hvis det får brug for det, uanset hvornår det sker. 

Uanset om opgaven er akut eller ej, vægter vi det højt at være i dialog med dig. Vi vejleder dig derfor altid, så du - sammen med os - kan træffe den rette beslutning på dit kæledyrs vegne. Vi vejleder dig, hvis situationen er eller bliver akut, men naturligvis også i rutinepræget pleje og pasning. 

Du kan derfor trygt overlade dit kæledyr i vores professionelle hænder. Vi prioriterer altid kommunikation højt og passer godt på både dig og dit kæledyr uanset situationen.  

Bestil en tid til dit kæledyr hos Varde dyrlæge

Skal din kat vaccineres eller have ormekur? Skal din hund i medicinsk behandling? Eller har I brug for specialhjælp eller akut behandling af professionelle dyrlæger? Uanset opgaven, hjælper vi jer hos Varde dyrlæge. 

Du kan bestille tid hos en af vores dyrlæge ved at ringe til Varde dyrlæge på 88 44 42 44 eller ved at sende os en e-mail til varde@anicura.dk. Du kan også selv booke tid online, øverst på denne side.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.