Indlæggelser

Behov for indlæggelse kan opstå, hvis dyret har brug for intensiv eller avanceret undersøgelse, behandling eller pleje, eksempelvis væskebehandling med drop, smertelindring og observation efter en større operation.

Under indlæggelse gennemfører vi de undersøgelser og behandlinger, som vurderes at være nødvendige for den enkelte patient. Hvis der er formodning om at større opgaver bør udføres, end de som var planlagt fra begyndelsen, så kontakter vi dig altid på forhånd. Vi informerer dig løbende om dyrets forløb og tilstand, og hvis din hunds eller kats tilstand forandres hurtigt, kontakter vi dig med det samme. 

Hvis dit dyr skal opereres, ringer vi dig altid op efter udført operation.

Infektionsafdelingen

Infektionsafdelingen er beregnet til de af vores patienter, som behandles for mistænkte smitsomme sygdomme, f.eks. diarré, opkast, katteinfluenza, lungeinflammation eller parasitter.

Fortsat behandling

På hverdage får du jævnligt opdatering om dit dyrs sundhedstilstand. Den ansvarlige dyrlæge eller veterinærsygeplejerske ringer også til dig for at tale om den fortsatte behandlingsplan. Hvis dyrets tilstand forværres, eller hvis vi bliver nødt til at foretage større opgaver, som ikke var planlagte, så kontakter vi dig altid inden behandlingen påbegyndes. Du kan med andre ord altid føle dig tryg, også selvom dit dyr bliver nødt til at overnatte hos os.

Kontakt en dyrlæge

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.