Finansiering af dyrlægebesøg

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs bank og deres Dyrlægekonto.
Ansøg her

I samarbejde med Resurs Bank

Sådan ansøger du

Når du er bekendt med både behandling og pris, kan du ansøge om et onlinelån. Indtast det ønskede beløb i vores låneberegner og vælg den løbetid, som passer bedst til dig og din økonomi. Du kan også ansøge via mobil, ved at sende en SMS til 1980 med teksten RB DYRLÆGE.

Spørgsmål & svar

Hvad skal der til for at få en kredit?

Du skal være fyldt 18 år, du skal være bosiddende i Danmark og have fast arbejde, og du må ikke være registreret i RKI.

Hvornår modtager jeg min faktura?

Du modtager din faktura med dine betalingsmuligheder, måneden efter dit dyrlægebesøg. Vælg den delbetalingsordning, der passer bedst til din økonomi. Din indbetaling skal vi have modtaget den sidste bankdag i samme måned. Eksempel: Du går til dyrlægen den 3. maj og betaler via din dyrlægekonto. Du modtager fakturaen medio juni, og den skal betales inden udgangen af juni. Har du bestilt flere dyrlægebesøg? Så kan du vælge at betale alle behandlinger med din dyrlægekonto og dermed samle alle betalinger på en og samme faktura

Hvilke delbetalingsmuligheder har jeg?

Ønsker du at dele din betaling op, kan du vælge mellem 12, 24 eller 48 måneders afdrag. Du kan til enhver tid anvende dit dyrlægekontokort, hvis dit kæledyr har behov for yderligere behandlinger. Beløbet du kan trække afhænger dog af størrelsen på din kredit. Uanset hvor mange behandlinger du trækker på din dyrlægekonto, forbliver dit afdrag uændret.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.