Henvis til AniCura Odense Dyrehospital

AniCura Odense Dyrehospital modtager henvisninger fra kollegaer i hele landet i en række fagområder som vist nedenfor. Inden for disse områder, har vi opbygget kompetencer, både uddannelses- og udstyrsmæssigt.

Henvisningshospital

Under vores personaleoversigt kan du læse om den enkelte dyrlæges kompetencer.

Faglige sparring

Du er også velkommen til at kontakte os, såfremt du søger råd og vejledning til at komme videre med en patient. Ring på 66 16 02 80, eller send en mail på odense.henvisning@anicura.dk.

Sådan henviser du

Ønsker du at henvise en patient til os bedes du fremsende patientens journal på odense.henvisning@anicura.dk. Endvidere er du velkommen til at kontakte os på telefon: 66 16 02 80, hvis du har kommentarer til, eller vil diskutere, henvisningen.

Vores vagt- og henvisningspolitik

Efter endt behandling sender vi en epikrisejournal til egen dyrlæge. Klienten bliver informeret om, at al opfølgning og evt. efterbehanding sker gennem egen dyrlæge, med mindre andet er aftalt med egen dyrlæge.

Alle vagt- og henviste klienter har en karensperiode på 12 måneder. Klient og patient låses i vores system, således at evt. efterfølgende kontakt fra klienten straks viser, at klienten ikke har tilknytning til AniCura Odense Dyrehospital, men til egen dyrlæge. Herved kan klienten umiddelbart gøres opmærksom på, at der skal tages kontakt til egen dyrlæge og ikke AniCura Odense Dyrehospital.

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.