Odense C

AniCura Odense Dyrehospital

Vores engagerede team arbejder hver eneste dag for at yde kvalificeret hjælp til dig og dit kæledyr.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Kontakt

+45 6616 0280

Rugårdsvej 105, 5000 Odense C

Vejbeskrivelse

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

AniCura Odense Dyrehospital: Din lokale dyrlæge 

Har du mistanke om, at din kat er syg og har brug for hjælp fra kompetente dyrlæger i Odense? Eller har du brug for en tid hos en dyrlæge til at få din hund eller kanin neutraliseret? Uanset hvad dit dyr fejler, eller du har brug for, så står vores engagerede team klar til at hjælpe dig hos AniCura Odense Dyrehospital. 

Vi behandler kæledyr med traditionelle behandlinger hver eneste dag - men vi beskæftiger også specialdyrlæger og fagdyrlæger i hund og kat på vores hospital.  

Hos os er både du og dit kæledyr derfor i trygge, specialiserede hænder, uanset hvad I har brug for hjælp til. Vi tager imod patienter fra hele Fyn og trekantområdet. 

Typer af behandlinger hos AniCura Odense Dyrehospital 

Som din dyrlæge Odense er der god hjælp af få hos os, uanset hvilke udfordringer dit kæledyr står over for. Skal det kastreres eller vaccineres? Opfører det sig unormalt? Eller er din hund eller kat kommet til skade på en måde, som kræver specialiseret fagviden?  

Uanset opgaven, kan du trygt overlade det til os at hjælpe jer.

Vi tilbyder mange forskellige former for behandlinger på vores dyrehospital. Vi er derfor også klar i vores dyreklinik til at give dit dyr den behandling, det har brug for, når du besøger os i Odense. 

På vores dyreklinik tilbyder vi blandt andet:

Dyrlæger på Fyn med specialiseret viden 

Hos AniCura Odense Dyrehospital har vi stor kompetence inden for en lang række fagområder. Vi vægter det nemlig højt, at vores dyrlæger løbende er på efteruddannelse i både Danmark og udlandet. Derfor kan vi altid garantere specialiseret viden og kompetencer inden for en række fagområder.  

Vores engagerede team består af:

  • Specialdyrlæger i onkologi
  • Certificerede dyrlæger i intern medicin og kardiologi
  • Certificerede dyrlæger i oftamologi
  • Certificerede dyrlæger i kirurgi
  • Fagdyrlæger i sygdomme hos hund og kat
  • Autoriserede og fagveterinærsygeplejersker 

Du kan derfor trygt overlade dit kæledyr i vores hænder - også når der er tale om udfordringer, hvor der er brug for specialviden. 

Bestil en tid hos vores dyrlæger i Odense

Er din kat kommet til skade? Skal din hund neutraliseres? Eller har I bruge for anden professionel hjælp fra en dyrlæge med specialiseret viden? Uanset om det gælder en akut opgave eller en planlagt operation, står vi klar til at hjælpe.

Du kan bestille en tid hos en os ved at ringe til AniCura Odense Dyrehospital på telefon 66 16 02 80 eller sende en mail til odense@anicura.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du har også mulighed for at gøre brug af vores online booking, som du finder øverst her på siden.
Udenfor normal klinik åbningstid bedes I tage kontakt gennem vores telefon til det vagthavende personale.

Skal du rejse med dit kæledyr?

Visse lande har specielle krav til bestemte typer vaccinationer, ormekurer m.fl. inden du kan medbringe din hund eller kat på rejse dertil.

Se reglerne for netop det land du påtænker at rejse til fra Danmark med din hund eller kat på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.