Sådan beskytter du din pelsede ven

Hos AniCura mener vi, at det vigtigste er dit kæledyrs helbred og trivsel. Vacciner forebygger mange sygdomme, der kan ramme dit kæledyr. Vaccinering har længe været anset som den nemmeste måde at sikre dyr et sundt og langt liv.

Hvorfor skal kæledyr vaccineres? 

Flere af de sygdomme, der vaccineres mod, er potentielt livstruende sygdomme, som heldigvis er sjældne i Danmark med kun nogle få rapporterede tilfælde hvert år.

Ved at lade dit kæledyr vaccinere forebygger du ikke kun, at dyret bliver smittet; du bidrager også til at holde det totale smittetryk nede, hvilket betyder mængden af smitteemner i dyrepopulationen holdes på et lavt niveau.

Kontakt en dyrlæge

Få hurtigt svar på vigtige spørgsmål

Med AniCura-appen kan du komme i direkte kontakt med en af vores dyrlæger. Hop ind i appen, dyrlægen tilslutter sig og chatten starter. Ved behov kan der skiftes til telefon- eller videosamtale, og du kan uploade fotos og sende video til dyrlægen, som kan hjælpe med at vurdere dit dyrs symptomer. Med AniPlan® får du ubegrænsede besøg i AniCura-appen.
Læs mere om appen

Download AniCura-appen

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Pas på hundens tænder

Vi synes det er vigtigt, at du har de rette betingelser for at opdrage, passe og nyde din hunde. Her på vores hjemmeside har vi samlet mange tips og råd til dig som hundeejer.
Læs flere tips og råd om hunde her
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.