Butik

I AniCuras butik findes et stort udvalg af markedets bedste hunde- og kattefoder. I vores sortiment findes også en række dyresundhedsartikler som shampoo, øre- og øjenrengøring, vitamin- og kosttilskud mm.

For at tilgodese alle kattens eller hundens næringsbehov skal dagsrationen af mad indeholde en mængde forskellige næringsstoffer, både i den rette proportion og i rette mængde. Tænk på, at dit dyr har forskellige behov på forskellige stadier i livet. Særskilte behov kan opstå på grund af sygdom eller manglende evne til at optage særlige næringsstoffer. Faktorer som dyrets aktivitetsniveau, størrelse, race og alder spiller ind ved valget af foder. Hos AniCura har vi stor kompetence indenfor ernæring til dyr, og vi hjælper dig gerne med at vælge et foder, som er tilpasset lige netop dit dyrs særlige behov.

Der findes et hav af foderprodukter til din firbenede ven og det er ikke altid let at vide, hvilket er det bedste. Der er flere aspekter, som spiller ind, når du skal vælge foder til din kat eller hund: alder, hvor meget dyret bevæger sig, pelskvalitet, smagspræferencer og eventuelle sygdomme eller forebyggelse af sygdomme.

Vores dyr har brug for let fordøjeligt foder som dyret kan lide, som giver den rette mængde energi, vitaminer og mineraler i en god balance. Foderet, som du køber hos dyrlægen, kommer fra producenter, der forsker i foder, og udvikler næringsrigt foder, der giver en god forudsætning for et sundt liv. I vores butikker har vi medicinsk foder til for eksempel overvægt, diabetes mellitus (sukkersyge), gastrointestinale sygdomme (mave/tarmlidelser), urinsten, nyresygdomme, leversygdomme, hjertesygdomme, tandsygdomme, foder til seniordyr og til genoptræning.

Fællesnævneren for foder, som sælges hos AniCura, er, at det er foder af høj kvalitet, særligt udvalgt på videnskabelig baggrund og anbefalet af dyrlægen.

Kontakt en dyrlæge

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.