Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Om os

Tryghed, omsorg og kompetence

Vi er et erfarent team bestående af dyrlæger, veterinæsygeplejersker og veterinæsygeplejeelever, der dagligt arbejder i et varmt og givende arbejdsmiljø med det vi holder allermest af – nemlig dyr!

Vi har alle en personlig forståelse for det tætte bånd, der er imellem ejer og kæledyr. Derfor forsøger vi til stadighed at tilgodese både patient og ejers behov og give både mennesker og dyr den bedst mulige oplevelse, når de besøger os.

Ud over et højt fagligt niveau på dyrlægeområdet arbejder vi også målrettet med at gøre AniCura Aarhus Dyrehospital til en god og givende arbejdsplads for vores ansatte. Vi mener, at det er meget vigtigt at folk trives i deres dagligdag, hvis de skal kunne yde den service og omsorg for vores klienter og patienter vi sætter så højt.