Det centrale team

Her kan du finde information om vores centrale team i Danmark.

Alexandra Koprowski

General Manager Norway/Denmark

alexandra.koprowski@anicura.dk

Johan Påhlman

Regional Operations Manager, Denmark / Jutland 

johan.paahlman@anicura.dk

Belinda Thune

Head of Marketing and Communications AniCura Norway/Denmark Interim

belinda.thune@anicura.dk

Belinda er midlertidig Head of Marketing & Communications Norway/Denmark. Belinda har mange års erfaring inden for marketing af stærke brands og er især passioneret omkring formålsdrevne brands og har gennem de sidste 7 år arbejdet i AniCuras søstervirksomhed Royal Canin.

Hanne Friis

Chefveterinær for AniCura Danmark

Hanne er vores faglige leder i Danmark, hvor hun bl.a. arbejder med best practice på klinikkerne og på at sikre at nye veterinærfaglige retningslinier formidles og tages i brug. 

Mille Petersen

Head of Marketing and Communications AniCura Norway/Denmark (på barsel)

(OBS. På barsel indtil start 2025) Mille startede i AniCura i 2018. Hun har en Master i Management of Creative Business Processes fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet i medicinindustrien, hos Leo Pharma og Bayer. Mille startede som ansvarlig for digital marketing i Danmark, og blev senere overordnet ansvarlig for både marketing og kommunikation for AniCura i Danmark og Norge. Mille står for kontakten til medierne og for al vores annoncering både på de digitale platforme og fysiske medier.

Øvrig information

Hvis du har spørgsmål vedrørende fakturaer, kreditnotaer og lignende til vores finansafdeling, kan de kontaktes på bogholderiet@anicura.dk

Mere information om AniCura

Presse og medier

Bæredygtighed

Nyheder fra AniCura

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.