Det centrale team

Her kan du finde information om vores centrale team i Danmark.

Tanja Sølvkjær

Regional Manager for AniCura Danmark

Tanja er uddannet indenfor økonomi og ledelse og har tidligere været både konsulent og arbejdet i andre brancher.  Tanja har været i AniCura siden 2017, hvor hun blev klinikchef på AniCura Københavns Dyrehospital. Her var hun med til at udvikle hospitalet til at blive det akut- og henvisningshospital, som det er i dag. I 2019 blev Tanja landechef og dermed ansvarlig for hele vores AniCura organisation i Danmark. Siden har ansvaret skiftet navn til Head of Operations Denmark. Til dagligt arbejder Tanja sammen med vores klinikchefer og centrale team om driften og udviklingen af vores dyreklinikker og -hospitaler. Er du dyrlæger og går med tanker om at sælge din klinik eller på anden måde samarbejde med os, er du velkommen til at kontakte Tanja.

 

Mille Petersen

Marketing and Communications Manager for AniCura i Danmark

Mille startede i AniCura i 2018. Hun har en Master i Management of Creative Business Processes fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet i medicinindustrien, hos Leo Pharma og Bayer. Mille startede som ansvarlig for digital marketing, og blev senere ansvarlig for både marketing og kommunikation for AniCura i Danmark. Mille står for kontakten til medierne og for al vores annoncering både på de digitale platforme og fysiske medier. Hvis du ønsker at sælge marketing servises eller annonceplads, så send Mille en mail.

Hanne Friis

Chefveterinær for AniCura Danmark

 

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende fakturaer, kreditnotaer og lignende til vores finansafdeling, kan de kontaktes på bogholderiet@anicura.dk

Mere information om AniCura

Presse og medier

Bæredygtighed

Nyheder fra AniCura

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.