AKUT BEHOV FOR DYRLÆGEHJÆLP?

Vores skadestue har døgnåbent alle dage hele året rundt, ring 8628 2788 for tid. Vi er altid klar til at hjælpe dig. Klik her!

Kontakt

Kontakt

+45 8628 2788

Hasselager Centervej 12, 8260 Viby

Vejbeskrivelse

Til kæledyrsejere

 • Ring altid forud på tlf 8628 2788 og aftalt tid til konsultation eller undersøgelse/operation så unødig ventetid undgås. Telefonen er åben for tidsbestilling mellem kl 8 -15 på hverdage.

  Hvis du skal give en tilbagemelding til en dyrlæge kan du med fordel skrive til den pågældende dyrlæges email. Du finder denne under den enkelte dyrlæge, under Personale.

  Vores telefoner besvares, ud over af veterinærsygeplejersker og dyrlæger, også af sygeplejeelever. Vi beder om forståelse for, at vores elever ikke altid kan svare på et stillet spørgsmål, men evt. må søge råd hos en mere erfaren kollega.

  Du kan maile spørgsmål til os på aarhus@anicura.dk Hvis du har et akut problem eller du ønsker at bestille en tid anbefaler vi dog, at du ringer til os på 8628 2788 , da travlhed kan betyde at der kan være en svartid på mails på 1-3 hverdage. 

 • Fra Århus til Hasselager centervej 12, 8260 Viby J

  • Bus 1A, Stå af ved busstoppestedet Skanderborgvej/Hasselager centervej. Herefter er der ca 250 m tilfods.
  • Tog (regionaltog mod Odder st.) Stå af ved Øllegårdsvej st. Herefter er der ca 300 m til fods.

  Med bil nord fra

  Frakørsel 49 (Århus S) fra E45, fortsæt af genvejen. I lyskryds drej til venstre mod århus. (rute 170). Efter ca 1 km drejes til venstre af Hasselager Centervej.

  Med bil syd fra

  Frakørsel 2 (Hasselager Ø), fortsæt af genvejen. I lyskryds drej til venstre mod århus. (rute 170). Efter ca 1 km drejes til venstre af Hasselager Centervej.

Til dyrlæger

 • I tilfælde af konkrete spørgsmål til den enkelte dyrlæge eller veterinærsygeplejerske kan der sendes en email. Du finder mailadressen under den enkelte person, under Personale. Hvis det drejer sig om almene spørgsmål eller forespørgsler, da send spørgsmål til aarhus@anicura.dk

  Henvisninger sendes til aarhus.henvisning@anicura.dk

   

 • Se om vi på nuværende tidspunkt har brug for nye medarbejdere vores klinik, gå til vores karriereside

Til kæledyrsejere

Velkommen hos os

Alt hvad du behøver at vide
Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.