AKUT BEHOV FOR DYRLÆGEHJÆLP?

Vores skadestue har døgnåbent alle dage hele året rundt, ring 8628 2788 for tid. Vi er altid klar til at hjælpe dig. Klik her!

Petshop

AniCura Aarhus Dyrehospital råder over en lille men velassorteret petshop, hvor man kan købe kvalitetsfoder til hunde og katte, godbider, plejemidler og legetøj. Du kan også benytte dig af vores netbutik - AniCura DyrenesButik.

Foder

Vi forhandler Specific der er et særdeles godt fodermærke til hunde og katte. Specific har et stort sortiment i både standardfoder og særlige specialdiæter. Specific er oprindeligt et dansk produceret foder og en af hovedingredienserne er fisk. Det giver både et sundt og velsmagende foder.

Du finder også Royal Canin på vores hylder. Vi har dog ikke plads til hele deres sortiment men vi prøver så vidt muligt at efterkomme særlige ønsker.

Endelig fører vi også en del af Hill’s Prescription Diets sortiment. Hill’s er især kendt for deres gode specialdiæter og for deres uovertrufne tandstensforebyggende foder.

Som en del af AniCura har vi mulighed for at du kan få foder leveret til døren i stedet for selv at skulle slæbe posen hjem fra butikken. Dette gøres ved at benytte dig af AniCuras webshop "Dyrenes butik". Der er gratis levering ved køb for mere end 499 kr og der leveres indefor 3 hverdage.

Du kan naturligvis også købe masser af andre spændende dyreartikler i netbutikken.

Plejer og tilbehør

Vi har et lille udvalg i plejemidler til hunde og katte, der strækker sig fra specielle medicinske shampoos til plejende og fugtgivende produkter, sårrensemidler og kattemalt. Derudover finder du et udvalg i børster, kamme og klosakse. Vi forhandler også halsbånd, seler og liner til både hunde og katte og naturligvis kan du finde det helt rigtige hunde-/kattetegn, designet af dig til din bedste ven.

Vi har også et udvalg legetøj og sunde lækre godbider til både hunde og katte – så kig ind og forkæl dit kæledyr!

Butikken passes af vores veterinære sygeplejepersonale, der har stor erfaring med både hunde og katte og kan give god og kvalificeret rådgivning om både foder og tilbehør.

Netbutik - AniCura DyrenesButik

Hvis du ønsker et bredere sortiment kan du handle i vores netbutik, klik på linket herunder.

AniCuraDyrenesButik - Din dyrlægebutik på nettet. 

 

 

 

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.