Butik

I AniCura-klinikkernes fysiske butikker samt vores webshop findes et stort udvalg af markedets bedste hunde- og kattefoder. I vores sortiment findes også en række dyresundhedsartikler som shampoo, øre- og øjenrengøring, vitamin- og kosttilskud mm.

For at tilgodese et dyrs næringsbehov skal dagsrationen af foder indeholde en mængde forskellige næringsstoffer, både i den rette mængde og fornuftige proportioner. Tænk på, at dit dyr har forskellige behov på forskellige stadier i livet. Særskilte behov kan opstå på grund af sygdom eller manglende evne til at optage særlige næringsstoffer. Faktorer som dyrets aktivitetsniveau, størrelse, race og alder spiller ind ved valget af foder. Hos AniCura har vi stor kompetence indenfor ernæring til dyr, og vi hjælper dig gerne med at vælge et foder, som er tilpasset lige netop dit dyrs særlige behov.

For rådgivning vedrørende foder er du altid velkommen til at spørge hos din lokale AniCura-klinik eller kontakte vores dyrlæger i AniCura-appen. 

Der findes et hav af foderprodukter til dit dyr, og hvordan skal man kunne vide, hvad der er det bedste? Flere aspekter spiller ind, når du skal vælge foder til dit dyr: livsstadie, aktivitetsniveau, pelskvalitet, smagspræferencer og eventuelle sygdomme eller forebyggelse af sygdomme.

Vores dyr har brug for næringsrigt foder, som smager godt, giver den rette mængde energi, vitaminer og mineraler og holder dyret sundt. Foderet, som du køber hos dyrlægen, kommer fra producenter der forsker i foder, og som bruger kræfter på kvalitetssikring. I vores butikker har vi medicinsk foder til for eksempel overvægt, diabetes mellitus (sukkersyge), gastrointestinale sygdomme (mave/tarmlidelser), urinsten, nyresygdomme, leversygdomme, hjertesygdomme, tandsygdomme, foder til seniordyr og til genoptræning.

Fællesnævneren for foder som sælges hos AniCura er, at det er foder af høj kvalitet, særligt udvalgt på videnskabelig baggrund og anbefalet af dyrlægen.

Kontakt en dyrlæge

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.