Racer

Abyssinier

Abyssinieren er en kat som ingen anden. Et intelligent og konstant nysgerrigt individ, der er fuld af energi og legesyghed. Et sjovt og undertiden fjollet familiemedlem, der ønsker at være centrum for din opmærksomhed.

Læs mere

Bengal

Hvis du leder efter en intelligent og energisk kat med et smukt strejf af leopard og den asiatiske jungle, er bengalen det rigtige valg for dig. Hvis du altså har hvad det kræver.

Læs mere

British longhair

Det rolige, nuttede og buttede ansigt kendetegner en britisk langhår, en nær slægtning til britisk korthår, og de minder om hinanden i både udseende og karakter. Den største forskel er, som navnet afslører, den lange, overdådige og tætte pels.

Læs mere

British shorthair

Denne runde og kælne kat med den luksuriøse pels er en intelligent, stolt og kærlig ledsager. Den kan virke lidt reserveret i starten, men når den lærer dig at kende vil den blive din mest hengivne ven.

Læs mere

Chartreux kat

Chartreux katten er en fransk kat, der er stille, sød, venlig og virkelig let at have omkring. Racen er elsket af det franske folk og i dag finder du sjældent katten uden for Europa. Denne yndige kat er kendt for sin solide blågrå pels med en let uldagtig struktur og lyse kobber eller orange øjne.

Læs mere

Cornish Rex

Cornish rex er en race med et ekstraordinært udseende og en interessant historie. På den ene side er den uafhængig, på den anden side meget social. En god ledsager for dig, der ønsker en aktiv, intelligent og lærenem kattekammerat.

Læs mere

Devon rex

Nogle siger, at de ligner en nisse, andre siger Kate Moss og andre Yoda fra Star Wars. Disse katte er med deres udseende virkelig unikke. Mød Devon Rex - den snu og legende kat med den usædvanlige frisure.

Læs mere

Europé kat

Europé eller europæisk korthår er en intelligent, venlig og kærlig følgesvend, der er perfekt til både førstegangs katteejere såvel som familier. Det er en venlig og afslappet race, der tilpasser sig hurtigt til nye miljøer - og selvfølgelig er den virkelig sød, blød og kælen.

Læs mere

Hellig Birma

Yndefuld og elegant, med snehvide poter, fængende blå øjne og en gylden pels. Den hellige birma er det søde familiemedlem enhver familie fortjener.

Læs mere

Maine Coon

Maine Coon, kendt som Den Milde Kæmpe, er et godt familiemedlem med et sødt og roligt væsen. Det er muligvis også den største katterace af alle.

Læs mere

Neva masquerade

En neva masquerade er en smuk kat med en speciel punktfarvepels. Det er en kærlig lille ven med naturligt langt hår, muskuløs krop og busket hale, der giver indtryk af en mini-vildkat.

Læs mere

Norsk skovkat

Den norske skovkat kommer direkte fra Norges skove. Denne langhårede kat er perfekt til en mellemaktiv familie. Giv den et aktivt liv og masser af kærlighed, så får du den bedste ven for livet.

Læs mere

Orientaler

Som sin forfader, siameserne, er orientaler katten en intelligent og højlydt kat fuld af nysgerrighed og eventyrlyst. Det er en kat, der elsker sjov og ballade, og er med på det hele. Men det er også en krævende kat, der vil have din fulde opmærksomhed.

Læs mere

Perser kat

Hvis du leder efter en plejekrævende, men alligevel værdig og blid ledsager er racen perser, noget for dig. Dette søde væsen elsker at blive plejet og ligge på skødet eller på dets yndlingssted.

Læs mere

Ragdoll

Har du nogensinde set en kat ligge på ryggen for enden af sengen, med benene strakt ud i alle retninger og hovedet vippet ud over kanten, ligesom en kludedukke? Hvis du har det, har du sandsynligvis mødt en Ragdoll kat. Denne fleksible pelskugle er en god ledsager og en ægte kælebasse.

Læs mere

Russian blue

Russian blue er en smuk, fin og muskuløs katterace. De er kendt for deres luksuriøse, tætte, sølvfarvede pels og strålende grønne øjne. Den blå russer kan være lidt forbeholden, men når I lærer hinanden at kende, udvikler der sig et dybt, kærligt og livslangt bånd.

Læs mere

Siameser

Hvis du leder efter en intelligent, kærlig og meget snakkesalig kat, er siameseren måske racen for dig. Men sørg for at du ved, hvad det kræver. Disse nysgerrige, aktive og sociale katte har brug for megen opmærksomhed og kan være krævende.

Læs mere

Sibirisk kat

Da den sibiriske kat er social, sød og loyal har den stjålet det russiske folks hjerter igennem tusinder af år. Hvis du leder efter en fantastisk familiekat med et legesygt sind og et sødt humør, er dette racen for dig.

Læs mere

Somali kat

Denne smukke kat kaldes undertiden "rævekatten" på grund af dens store spidse ører, grønne mandelformede øjne og buskede hale. Den er en intelligent, elegant og legende ledsager, der elsker opmærksomhed - du vil få det sjovt sammen med denne nuttede kat.

Læs mere

Sphynx

Den hårløse sphynx er let at genkende på grund af dens specielle udseende. De store ører, citronformede øjne og ruskindlignende, krøllede hud gør den til sin helt egen. Men katten er også en ægte ven, der elsker at kæle og være din hverdagsledsager. Dette er en intelligent, nysgerrig og elskelig kat, der dog kræver en del pleje i hverdagen.

Læs mere

Tyrkisk Angora

Den tyrkiske angora, der er kendt for deres lange ballerina-lignende kroppe og bløde, silkeagtige pels, betragtes som national skatte i deres hjemland Tyrkiet. På trods af deres sarte udseende er tyrkiske angoraer legende og intelligente katte, der kan være meget kærlige overfor deres ejere. De er venlige, men beslutsomme overfor børn eller andre lodne venner.

Læs mere

Tyrkisk van

Den tyrkiske van er en aktiv race, der elsker at klatre, hoppe og udforske. De er venlige og kærlige, især med deres elskede familiemedlemmer. Og overraskende nok er denne lille fyr en stor fan af vand, så du skal ikke blive overrasket, hvis du får selskab i bruseren.

Læs mere

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.