Mød vores dyrlæger på mobilen!

Med AniCura-appen kan du få hjælp, når du vil - hvor du vil. Det er din direkte adgang til vores erfarne dyrlæger, som er klar til at hjælpe dig og dit kæledyr alle dage året rundt fra kl 07-22.

Vores dyrlæger i appen kan hjælpe med at vurdere dit dyrs symptomer og afgøre, om dit dyr har brug for at blive tilset af en dyrlæge - og i så fald hvornår. Dyrlægerne kan i mange tilfælde hjælpe dig videre med at få booket en tid til dit dyr hos din vanlige dyreklinik eller vagtdyrlæge. Hvis det vurderes, at dit dyr ikke har brug for at blive tilset, kan vores dyrlæger i appen hjælpe med råd og vejledning omkring, hvordan du selv kan forsøge at afhjælpe dit dyrs symptomer derhjemme.

Spørgsmål relateret til igangværende undersøgelse eller behandling i en AniCura-klinik er uden beregning for dig, se mere nedenfor.  

 

Få hurtigt svar på vigtige spørgsmål

Med AniCura-appen kan du komme i direkte kontakt med en af vores dyrlæger. Hop ind i appen, dyrlægen tilslutter sig og chatten starter. Ved behov kan der skiftes til telefon- eller videosamtale, og du kan uploade fotos og sende video til dyrlægen, som kan hjælpe med at vurdere dit dyrs symptomer. Med AniPlan® får du ubegrænsede besøg i AniCura-appen.

Download AniCura-appen

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Priser i AniCura-appen

Det første besøg i AniCura-appen er uden beregning. Derefter er prisen 290 DKK på hverdage kl 07-18 og 449 DKK om aftenen efter kl 18 på hverdage, samt weekender/helligdage. Hvis din hund, kat eller kanin har AniPlan er alle besøg i appen inkluderet i abonnementet.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Kan jeg få hjælp til recepter? Kan jeg vælge hvilken klinik jeg vil henvises til? Her finder du de svar, du har brug for.

Til spørgsmål og svar

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.