Dyrlægevagt akut dyrlæge hund
Akut hjælp til dit kæledyr

AniCura dyrlægevagt

Har du akut brug for en dyrlæge?

Er dit kæledyr kommet til skade? Eller er der opstået akut sygdom? Så ring 1819 for akut hjælp fra nærmeste døgnåbne dyrehospital.

Læs mere om akutnummeret 1819
Dyrlægevagten
Dyrlægevagt akut hjælp til hund og kat

Dyreklinikker med akut dyrlægehjælp

Hvornår skal man ringe til dyrlægevagten? 

I nogle tilfælde kan det være svært for dig som dyreejer at vurdere, hvornår dit kæledyr har akut brug for dyrlægehjælp. Derfor har vi listet fem symptomer, som kan være tegn på, at dit kæledyr har brug for hjælp.

  • Blødende sår eller brud på knogler. Du kan læse mere om knoglebrud og alvorlige skader her.
  • Blodig diarré eller opkast. Du kan opleve diarré eller opkast hos din kat eller hund, men fortsætter det i længere tid eller kommer der blod i, bør du kontakte dyrlægevagten.
  • Manglende appetit og mathed. Opleves det i kombination med andre symptomer, bør man reagere hurtigt, da det kan være grundet betændelse i bugspytkirtlen.
  • Besvær med at urinere eller komme af med afføring. Især hos hankatte er dette et akut symptom, som kan være et tegn på urinstop.
  • Feber (over 40° C). Læs mere om hvad det kan være et tegn på, hvis din hund har feber.

Udviser dit kæledyr et eller flere af ovenstående symptomer, anbefaler vi at du kontakter din dyrlæge eller dyrlægevagten hurtigst muligt.

Der er mange andre symptomer, som også kan være tegn på alvorlig eller akut sygdom. Du kender dit kæledyr bedst og ved, når noget ikke er som det plejerher anbefaler vi altid at du søger faglig hjælp.

Er du bekymret for dit kæledyr? Chat med vores dyrlæger i AniCura-appen

Hvis du er bekymret for dit kæledyr, men ikke mener det er akut nok til at kontakte dyrlægevagten, så kan du få råd og vejledning fra vores dyrlæger i AniCura-appen. 

AniCura-appen har åbent alle dage fra 7-22. Har du AniPlan, så er konsultationerne gratis!

Læs mere om AniCura-appen

Download appen direkte her

AniCura dyrlægevagt - få hjælp døgnet rundt

Vi ved at dit kæledyr lige så vel kan have brug for akut hjælp lørdag eller søndag, som i hverdagene. Derfor er vores dyrlægevagt altid klar til at hjælpe. Vores akutte dyreklinikker har døgnåbent, for at kunne tage imod dit kæledyr på alle tider af døgnet - både hverdag og weekend.

AniCura dyrlægevagt

Akut dyrlæge i hele Danmark

Vores kompetente dyrlæger står klar til at hjælpe dit kæledyr, rundt omkring i hele Danmark, når du har brug for det. 

Akut dyrlæge på Sjælland og København 

Har du brug for en akut dyrlæge i København eller omegn? På Sjælland har vi to store dyrehospitaler, som begge er en del af vores dyrlægevagt. De tager imod syge og tilskadekomne dyr fra store dele af Sjælland og Malmø.  

Akut dyrlæge i Midtjylland og Aarhus 

Har du brug for dyrlægevagten i Aarhus eller Midtjylland? I Aarhus ligger vores store henvisningshospital, som også tager imod akutte patienter. 

Akut dyrlæge på Fyn 

Søger du en akut dyrlæge i Odense eller på resten af Fyn? I Odense finder du et af vores store dyrehospitaler, som også tilbyder skadestue og akut behandling.  

Akut dyrlæge i Sydvestjylland og Varde 

Har du brug for en akut dyrlæge i Varde eller Sydvestjylland?  

Akut dyrlæge i Nordjylland og Aalborg 

I Nordjylland er flere af vores dyrehospitaler en del af dyrlægevagten. Her består dyrlægevagten af et vagtsamarbejde mellem i alt fem AniCura dyreklinikker.