Køge

AniCura Køge Dyrehospital

Velkommen til AniCura Køge Dyrehospital. Vores stærke faglige hold af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægestuderende står altid klar til at byde dig og dit kæledyr velkommen.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Din dyrlæge i Køge - topmoderne smådyrshospital 

Er dit kæledyrs helbred det vigtigste, når du skal vælge dyrlæge? Så er AniCura Køge Dyrehospital det rette sted for dig - Det er nemlig også det vigtigste for os!  

Har du besluttet at din kat skal steriliseres? Er det blevet tid til den årlige vaccination af din hund? Eller har dit kæledyr brug for udredning og behandlingsforløb i forbindelse med en skade eller sygdom? Så står vores kompetente personale klar til at tage imod dig og dit kæledyr på vores dyrehospital.  

På AniCura Køge Dyrehospital hjælper vi patienter fra store dele af Sjælland, samt i nærområdet omkring Køge og de omkringliggende byer, såsom Solrød, Greve og Herfølge. 

Hvilke behandlinger tilbyder vores dyrlæger i Køge? 

På vores dyrehospital i Køge tager vi imod mange typer af patienter. Uanset om dit kæledyr har brug for en mere specialiseret behandling eller det drejer sig om forebyggende pleje, så står vores team klar til at hjælpe.  

Eksempler på behandlinger vi tilbyder: 

Vores vagthospital har åbent 24 timer i døgnet

Hos AniCura Køge Dyrehospital har vores vagthospital og skadestue åbent 24 timer i døgnet alle dage - også i weekenden. Det er dermed muligt at få hjælp til dit kæledyr fra en af vores dyrlæger uanset hvornår uheldet er ude. Ring blot på 7025 0202.

Se åbningstider for klinik og butik øverst på siden.

Med høj faglighed og nye faciliteter sikrer vi dit kæledyr den bedste behandling 

Når du vælger vores dyrehospital, kan du være sikker på, at dit kæledyr er i trygge omgivelser og får den bedst mulige behandling.

Vi går op i at det faglige niveau er i top og at vores team altid er bedst klædt på i forhold til ny viden og kompetencer. Udover et stort fokus på fagligheden, så vægter vi også kontakten og kommunikationen til dig, som dyreejer, højt. Det er lige så vigtigt at du føler dig tryg, som at dit kæledyr gør det.  

Med det nyeste udstyr og teknikker har vi udmærket os med et særligt fokus på reproduktion hos hund samt tandbehandling hos hund og kat. Vores dyrlæger har over mange år opbygget specialviden indenfor disse områder. Kombineret med moderne udstyr, fungerer AniCura Køge Dyrehospital nu som henvisningshospital for reproduktions- og tandpatienter.  

Vil du booke en tid på AniCura Køge Dyrehospital? 

Du er meget velkommen til at kontakte os, for at booke en tid eller hvis du har behov for at vejledning om dit kæledyr. Du kan kontakte os på telefon 70 25 02 02 eller på mail koege@anicura.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.