Om AniCura Køge Dyrehospital

AniCura Køge Dyrehospital er et topmoderne dyrehospital beliggende i Ølbycenter, 4600 Køge. Vores fagligt stærke hold af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægestuderende står altid klar til at byde dig og dit kæledyr velkommen.

Ølby Dyrehospital ApS er udsprunget fra Jersie Dyreklinik i januar 2010. Da vi kom med i AniCura, og fik AniCura i navnet, skiftede vi samtidig navnet fra Ølby til Køge, så vi nu hedder AniCura Køge Dyrehospital.

Hospitalet beskæftiger et team af dyrlæger, veterinærsygeplejersker, dyrlægestuderende og andet personale som alle bestræber sig på at modtage jer og jeres kæledyr på bedst mulige måde.

Hospitalet er fordelt over tre etager og er et moderne smådyrshospital udstyret med den nyeste teknik og faciliteter. Vi varetager de fleste medicinske og kirurgiske procedurer. Derudover råder vi over den mest moderne teknologi inden for reproduktion hos hund, og fungerer i kraft af vores specialviden, som henvisningshospital for reproduktionspatienter.

På AniCura Køge Dyrehospital lægger vi stor vægt på den personlige betjening og højt fagligt niveau. Vi uddanner os gennem mange kurser og tilstræber derved altid at tilbyde den nyeste viden inden for medicin og kirurgi.

Spørgsmål, forespørgsler, tidsbestilling?

Du altid velkomme til at ringe til os på +45 70 25 02 02.

 

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.