Familiedyrlægerne er nu en del af AniCura

Familiedyrlægerne blev etableret i 2009 med ønsket om at skabe et henvisningscenter i Nordjylland med fokus udelukkende på familiedyr. Familiedyrlægerne består af tre moderne dyrehospitaler i Aars, Hobro og Aalborg. Gruppen er en af de største af sin slags i Danmark, og der behandles tæt på 20.000 patienter hvert år, hvoraf en stor andel henvises af dyrlæger fra Midt- og Nordjylland. Hospitalerne er ISO9001 godkendte igennem ISO Dyrlægen.

”Vi ønsker at fortsætte vores udvikling indenfor det veterinære felt, og igennem AniCura får vi lettere adgang til specialister, efteruddannelse og et unikt kvalitetsprogram, som bidrager til at forbedre vores tilbud i Nordjylland”, siger Torben Lindbjerg, en af de syv tidligere ejere.

Familiedyrlægerne har i dag 9 dyrlæger og i alt 28 medarbejdere fordelt på de tre dyrehospitaler. Dyrehospitalerne er alle indrettet med alle moderne faciliteter til blandt andet kirurgi, røntgen, tandbehandlinger og laboratoriearbejde. Familiedyrlægerne tilbyder alle almindelige former for smådyrsbehandling på alle familiedyr, fugle og krybdyr. Derudover tilbydes tillige en lang række specialbehandlinger indenfor komplicerede tandbehandlinger, knogleoperationer, korsbåndsoperationer, hudlidelser, intern medicin, reproduktion mm.

”Familiedyrlægerne er en gruppe, der er kendt for et meget højt fagligt niveau med konstant fokus på efteruddannelse. Derfor er det en styrkelse af et allerede stærkt AniCura Danmark i vores bestræbelser på at skabe fremtidens behandling af kæledyr. Sammen med dyrehospitalerne i City Syd, Gistrup og Hjørring vil vi kunne tilbyde kæledyrsejere i Nordjylland en meget kompetent og avanceret behandling.” siger Peter Thomsen, Landechef AniCura Danmark.

Den tidligere ejerkreds Torben Lindbjerg, Jacob Kjær Larsen, Kenneth Sandholt, Søren Haubro, Klaus Christiansen, Line Diemer og Niels Henrik Lund vil alle fremover være en del af dagligdagen på AniCura Familiedyrlægerne og Torben Lindbjerg fortsætter som daglig leder.

”For at være med helt fremme med den bedste behandling, så tror vi på, at vi skal være med i et større samarbejde. Her passer AniCuras værdier og tanker om kvalitet os rigtig godt.”, siger Torben Lindbjerg.

For yderligere information kontakt venligst:

Torben Lindbjerg, dyrlæge og daglig leder af AniCura Familiedyrlægerne, +45 9856 6065 eller toli@famdyr.dk

Peter Thomsen, landechef AniCura Danmark, +45 7172 4157, peter.thomsen@anicura.dk

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.