AniCura Aarhus Dyrehospital tilbyder nu MR-scanninger

AniCura Aarhus Dyrehospital er et af Skandinaviens førende dyrehospitaler, som har specialiseret sig i at modtage henvisninger fra andre dyrlæger til udredning og behandling af komplicerede sygdomstilfælde. Derudover fungerer hospitalet som akut skadestue for Østjylland. AniCura Aarhus Dyrehospital beskæftiger 9 dyrlæger og 9 autoriserede veterinærsygeplejersker. 

”Vi ønsker at være den absolut bedste henvisningspartner til de henvisende dyrlæger i Jylland og Fyn. Det kræver konstant opgradering af vores faglige kompetencer samt investering i den nyeste teknologi. Med vores nye MR-scanner har vi den bredest mulige palet af diagnostiske værktøjer. Det er vi stolte af”, siger Claus Bundgaard Nielsen, adm. direktør på AniCura Aarhus Dyrehospital.

MR-scanning anvender magnetfelter og radiobølger, og derfor er det undersøgte kæledyr ikke udsat for røntgenstråler eller andre former for mulig skadelig stråling. MR-scanning er rigtig god til patienter med hjerne- og rygmarvsproblemer, men også virkelig god til bløddele i og omkring led; f.eks. menisken, ledbånd og muskler. 

”Med en moderne og avanceret MR-scanner stående på dyrehospitalet 24/7 kan vi nu tilbyde en hurtigere og mere præcis udredning af f.eks. lammede patienter eller patienter med kramper”, siger Lars Langerhuus, chefkirurg på AniCura Aarhus Dyrehospital.

MR-scannere repræsenterer en betydelig investering og er omkostningstunge at vedligeholde.  Scanneren er blandt andet placeret i et specialdesignet metalrum, der skal beskytte den mod udefrakommende støj, som kan sløre optagelserne. Claus Bundgaard Nielsen forventer at de fleste patienter vil være hunde og katte, men MR-scanneren kan også scanne andre kæledyr, dog ikke heste. 

For yderligere information kontakt venligst: 

Claus Bundgaard Nielsen, adm. direktør AniCura Aarhus Dyrehospital, +45 4050 8967, claus.bundgaard@anicura.dk

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.