AniCura bliver en del af Mars Petcare

AniCura blev etableret i 2011 af Fidelio Capital og Sammenslutningen af Dyrehospitaler i Storstockholm som den første sammenlægning af dyrehospitaler i Norden. I løbet af de sidste syv år er virksomheden vokset til at have mere end 4 000 ansatte på 200 dyrehospitaler og -klinikker på tværs af syv europæiske lande. I dag er AniCura en rollemodel og førende leverandør af avanceret behandling af kæledyr og kendt for sine investeringer i kvalitet og mennesker. 

  • Vi har været på en fantastisk rejse de sidste syv år og har haft stor støtte fra vores ejere til at opbygge en europæisk kvalitetsleder. For at styrke vores evner og fortsætte vores hurtige udvikling, ser vi frem til at blive en del af en familieejet virksomhed med dybdegående industriel viden og en langsigtet dedikation til kæledyrs sundhed. Vi kunne ikke være mere begejstrede for partnerskabet med Mars, som vil sikre at vi kan levere den bedst mulige behandling af kæledyr både nu og i fremtiden, siger Peter Dahlberg, CEO AniCura.

 

Mars Petcare er en familieejet virksomhed med 75 000 medarbejdere i mere en 50 lande. Behandling og pleje af kæledyr har været en vigtig del af Mars i mere end 80 år, og i dag har Mars en voksende forretning indenfor det veterinære felt med omkring 50 000 veterinære medarbejdere globalt. Overtagelsen af AniCura er en del af Mars Petcare’s strategiske indtræden i den europæiske veterinærsektor. Den bringer Mars Petcare's globale veterinære ekspertise sammen med AniCuras veletablerede europæiske veterinærvirksomhed.

  • Mars Petcare har en lang og global historie med levering af ernæring, dyrlægehjælp og videnskab til kæledyr over hele kloden. AniCura har et exceptionelt ry på veterinærmarkedet med sit kvalitetsprogram, en stærk virksomhedskultur og en høj andel af henvisninger. Sammen med teamet hos AniCura ser vi frem til at nyde godt af hinandens bedste praksis og kompetencer, forbedre klinisk praksis og fortsætte med at fremme den veterinære profession i både Europa og Nordamerika. Dette vil støtte os i vores mål om at skabe en bedre verden for kæledyr, siger Poul Weihrauch, Præsident Mars Petcare.

 

AniCuras eksisterende ledelsesteam, med administrerende direktør Peter Dahlberg i front, vil fortsætte med at lede og udvikle virksomheden med vedvarende fokus på kvalitet, innovation og iværksætteri, at opretholde en stærk og unik kultur og tage kliniske beslutninger tæt på patienten og kunden.

Muligheder for viden og deling af bedste praksis bygger på de kollektive erfaringer fra veterinær-virksomheder som Blue Pearl, VCA, Banfield og Pet Partners i Nordamerika og Linnaeus i Storbritannien, alle er en del af Mars Petcare familien.

AniCura vil fortsætte med at fungere som en selvstændig forretning og brand. Købet er underlagt konkurrencemyndighedernes godkendelse.

 

Om AniCura

AniCura er en familie af velkendte dyrehospitaler og -klinikker med speciale i dyrlægebehandling af kæledyr. På baggrund af ideen om, at deling af ressourcer skaber mulighed for bedre dyrlægebehandling, blev virksomheden grundlagt i 2011 som den første sammenlægning af kæledyrshospitaler i Norden. I dag er AniCura en rollemodel indenfor specialiseret dyrlægebehandling og en værdifuld partner for kæledyreejere og henvisende dyrlæger over hele Europa.

Virksomheden tilbyder en lang række medicinske ydelser af høj kvalitet, som dækker over både forebyggende- og standard sundhedspleje samt avanceret diagnostik, intern medicin, intensiv pleje, kirurgi, og ortopædi. AniCura tilbyder også rehabilitering, fysioterapi, kostrådgivning og udvalgt kæledyrsmad og plejeprodukter.

AniCura er moderne højkvalitetsdyrepleje til kæledyr på 200 forskellige europæiske placeringer, og skaber ro i sindet for kæledyrsejere ved at tilbyde hurtig adgang og god patientpleje. Hvert år møder AniCuras 4 000 passionerede veterinærfaglige medarbejdere mere en 2 millioner kæledyrspatienter. AniCura er en pålidelig institution, som modtager mange henvisninger.

For information om hvordan AniCura arbejder for at skabe fremtiden i veterinær behandling, besøg vores hjemmeside www.anicuragroup.com 

 

Om Mars Petcare

Mars Petcare er en forskelligartet og voksende forretning med 75 000 medarbejdere på tværs af over 50 lande, der er dedikeret til ét formål:       EN BEDRE VERDEN FOR KÆLEDYR. Med 80 års erfaring dækker vores portefølje af næsten 50 mærker behovet for sundhed og ernæring for verdens kæledyr – vores mærker er bl.a. ROYAL CANIN®, NUTRO™, PEDIGREE®, WHISKAS®, GREENIES™, SHEBA®, CESAR®, IAMS™ og EUKANUBA™ samt WALTHAM Centre for Pet Nutrition, som har udviklet forskning indenfor kæledyrs ernæring og sundhed i mere end 50 år. Mars Petcare er også en førende veterinær sundhedsudbyder gennem et netværk af mere end 2 000 dyrehospitaler, herunder VCA™, BLUEPEARL™, BANFIELD™ og PET PARTNERE™. Vi er også aktive indenfor innovation og teknologi til kæledyr, med WISDOM PANEL™ genetisk screening og DNA-test til hunde, The WHISTLE™ GPS hundetracker, LEAP VENTURE STUDIO accelerator og COMPANION FUND™ programmer, der driver innovation og disruption i dyreplejeindustrien. Vi er en familievirksomhed, som er styret af vores principper er vi privilegerede med fleksibiliteten til at kæmpe for det vi tror på - og vi vælger at kæmpe for en BEDRE VERDEN FOR KÆLEDYR.

 

For mere information, venligst kontakt

Maria Tullberg, Group Communications Manager AniCura, +46 736 268 886

Peter Thomsen, Landechef AniCura Danmark, +45 71 72 41 57

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.