Björn Meij er nyt medlem af AniCuras Videnskabelige Råd

AniCuras Videnskabelige Råd blev stiftet i 2013 for at fremme evidensbaseret pleje, forskning og kvalitet i hele AniCura. Rådet gennemgår også ansøgninger og tildeler midler fra AniCuras Forskningsfond.

Björn Meij er netop blevet udnævnt som nyt medlem af AniCuras Videnskabelige Råd. Björn er en hollandsk dyrlæge, professor og europæisk specialist (Diplomat ECVS) indenfor smådyrskirurgi siden 1993. I dag er han chefkirurg på Utrecht universitet, hvor han leder et team af specialist-kirurger og er ECVS kandidat koordinator.

  • Det er en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til Björn Meij som medlem af AniCuras Videnskabelige Råd. Han har solid erfaring med veterinærpleje og et stærkt CV. Hans ekspertise vil bidrage til at udvikle klinisk forskning hos AniCura, siger Anna Tidholm, formand for AniCuras Videnskabelige Råd. 
  • Jeg er imponeret over AniCuras engagement i kvalitetsudvikling og forskning. Tættere samarbejde mellem universiteter og klinikker er en vigtig del af udviklingen indenfor veterinærforskning, og jeg ser frem til at blive en del af AniCuras Videnskabelige Råd, siger Björn Meij, professor i smårdyrskirurgi på Utrecht Universitet.

I juni vil AniCuras Videnskabelige Råd bekendtgøre de forskningsprojekter og dyrlæger, som vil blive tildelt midler fra AniCuras Forskningsfond i 2018.

 

For yderligere information, kontakt venligst

Maria Tullberg, Group Communications Manager AniCura, +46 736 268 886

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.