AniCuras Forskningsfond uddeling af midler

11 forskningsprojekter modtager midler fra AniCuras Forskningsfond

AniCuras Forskningsfond giver midler til kliniske forskningsprojekter med væsentlig betydning for dyresundhed. AniCuras Forskerråd gennemgår ansøgninger og beslutter hvilke forskningsprojekter, der tildeles midler.

  • Projekterne i 2018 omhandler flere vigtige dyresundhedsemner, der berører en stor del af kæledyrspopulationen, eks. alvorlige bakterieinfektioner og knæledssygdomme. Jeg ser frem til at følge disse initiativer, siger Anna Tidholm, formand for AniCuras Forskerråd.

For at modtage forskningsmidler fra AniCuras Forskningsfond skal projekterne opfylde nogle bestemte kriterier for akademisk kvalitet, have potentiale for publicering i et videnskabeligt, peer-reviewed veterinært tidsskrift og have potentiale for at forbedre diagnostik og/eller behandlingsmetoder. 

Forskning udenfor universiteterne er usædvanlig

Veterinær forskning udenfor universiteterne er usædvanlig på grund af manglende finansiering. Med støtte fra AniCuras Forskningsfond modtager dyrlæger og veterinærsygeplejersker midler til klinisk forskning. 

  • Jeg er taknemmelig for at få muligheden for at forske. Klinisk forskning er nøglen til at udvikle veterinærmedicin, og for os dyrlæger er det en fantastisk mulighed for at udvikle vores færdigheder, siger Sofie van Meervenne, dyrlæge hos AniCura og ansvarlig for et af forskningsprojekterne, der modtager forskningsmidler.

Sofie van Meervenn AniCuras Forskningsfond 2018

Sofie Van Meervenne tilser en patient

De 11 forskningsprojekter, som vil modtage forskningsmidler i løbet af 2018, er angivet på hjemmesiden.

 

For yderligere information, kontakt venligst

Maria Tullberg, Group Communications Manager hos AniCura, +46 736 268 886

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.