Varde Dyrehospital bliver en del af AniCura

Varde Dyrehospital blev etableret i 2015, da Helle Dyrlægerne og Varde Dyrlægerne slog sig sammen med idéen om at samle ressourcer, dele viden og udvide udbuddet af behandlinger. I dag er dyrehospitalet et af de største af sin slags i Danmark og behandler 9.000 patienter hvert år, hvoraf mange af dem henvises af dyrlæger fra de sydlige og vestlige dele af Jylland.

”Vi besluttede at indgå i AniCura, for at vi kan udvikle os i et højere tempo indenfor det veterinære felt end ellers. Igennem AniCura får vi lettere adgang til specialister, efteruddannelse og et unikt kvalitetsprogram, som bidrager til at forbedre vores udbud til kæledyrene i Vestjylland”, siger Christian Mogensen, en af de fire daglige ledere af Varde Dyrehospital.

”Varde Dyrehospital er et dyrehospital, som helt klart har skilt sig ud fra mængden, og derfor er det en fantastisk tilføjelse til AniCura Danmark, i vores bestræbelser på at skabe fremtidens behandling af familiedyr.” siger Peter Thomsen, Landechef AniCura Danmark.

Dyrehospitalet i Varde har i dag syv dyrlæger og i alt 22 medarbejdere og tilbyder en bred vifte af diagnostiske undersøgelser og behandlinger. Dyrehospitalet er beliggende i Varde, men har en stor del af sin patientbase fra Esbjerg og omegn, og er åbent alle hverdage. Bygningen er gennemrenoveret i 2015 og er indrettet med alle moderne faciliteter til blandt andet kirurgi, røntgen, tandbehandlinger og laboratoriearbejde.

Den tidligere ejerkreds Christian Mogensen, Morten Møller, Thomas Andreasen og Thorsten Thude vil alle fremover være en del af den daglige ledelse af AniCura Varde Dyrehospital.

”Vi har anerkendt behovet for at være en del af en større gruppe og vi sætter pris på AniCuras decentrale fremgangsmåde, hvor de tidligere ejere bevarer operationel frihed. Af denne grund vil dyreejerne i Varde og omegn ikke føle nogen mærkbar forskel”, siger Thomas Andreasen.

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.