Glædelig valentinsdag

5 fantastiske måder at forkæle din hund eller kat på

1. Fang øjeblikket på et billede

Få taget et par lækre billeder af din kat eller hund, som evigt mine. Tag det med din telefon, tag en selfie eller book måske en tid ved en professionel fotograf. Du vil have et varigt minde, og dit kæledyr vil elske at bruge tid med dig.

2. Lav et poteaftryk

Få foreviget dit kæledyrs poteaftryk i trylledej. Du skal bruge:

  • 2 dl hvedemel

  • 1 dl fint salt

  • 1 spsk olie

  • ca 1 dl vand

Alle ingredienser blandes, men tilsæt vandet lidt af gangen. Dejen skal være som modellervoks. Lad dejen hvile en time. Rul dejen ud til små, halvflade kugler, og tryk derefter dit kæledyrs pote end i dejen. Tryk et hul i toppen af "pladen", hvis du vil kunne hænge en snor i senere.

Bag poteaftrykket i fire timer ved 100 grader. Når poteaftrykket er afkølet, kan det males eller pyntes med glitter.

3. Giv de bedste snacks og godbidder

Det er tid til forkælelse, så få shoppet dit kæledyrs favoritgodbidder og snacks. Det kan være hjemmelavede godbidder, lækre tyggeben, kattegræs eller noget helt fjerde. 

4. Nyt legetøj

Legetøj er en fantastisk måde, at tilbringe tid med sit kæledyr på. Du kan lege sammen med dit dyr, og stimulere hund eller kat både mentalt og fysisk. Vi kan særligt anbefale legetøj, der stimulerer dit kæledyr mentalt. Mental stimulering er en fantastisk gave til vores dyr.

5. Tid!

Livet er hektisk for mange og tid er en dyrebar ressource. Den bedste gave vi kan give vores dyr, er at tilbringe tid med dem. Så ryd kalenderen, og brug nogle værdifulde timer med dit kæledyr. Gå en tur med din hund, leg aktiveringslege med din kat eller brug en time i sofaen med ren hygge med dit kæledyr!

Glædelig valentinsdag til alle kæledyr!

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.