Frederiksværk Dyrehospital tilslutter sig AniCura

Frederiksværk Dyrehospital blev etableret i 2000 og har fra begyndelsen udelukkende fokuseret på kæledyr. I dag er dyrehospitalet det førende i Halsnæs og omegn og behandler mere end 6.000 patienter hvert år. Frederiksværk Dyrehospital har ti ansatte, heraf fire dyrlæger, og råder over alle moderne klinik- og hospitalsfaciliteter.

Frederiksværk Dyrehospital tilbyder alle former for almindelige behandlinger som sundhedseftersyn, vaccination, tandundersøgelser og klipning af kløer samt alle akutte skader og kroniske lidelser, men også specialisereret pleje som eksempelvis kirurgi, intern medicin, tandbehandling og fysioterapi. Klinikkens medarbejdere videreuddanner sig løbende og tilegner sig ny viden i både ind- og udland. 

”At blive en del af AniCura er milepæl i den rejse, som vi har været på siden starten af 2000, hvor vi kontinuerligt har ønsket af løfte det fagligt niveau, så vi kan tilbyde den bedste pleje og behandling af kæledyr i Halsnæs og omegn”, siger Lars Bloch, den tidligere ejer af Frederiksværk Dyrehospital.

Frederiksværk Dyrehospital var en af de første klinikker i Danmark til at tilbyde et sundhedsprogram med fokus på at mindske risikoen for og forbygge alvorlige helbredsproblemer.

Klinikken er derudover ISO-certificeret, hvilket giver dyreejeren, og dermed kæledyret, en meget høj sikkerhed for kvalitet i behandlingen.

”Frederiksværk Dyrehospital er et hospital, der er kendt for tilfredse kunder og høj faglig kvalitet og derfor er det en stærk tilføjelse til AniCura Danmark, i vores bestræbelser på at skabe fremtidens behandling af kæledyr. Jeg glæder mig desuden over, at AniCura nu er repræsenteret i Nordsjælland”, siger Peter Thomsen, Landechef AniCura Danmark.

AniCura blev grundlagt i 2011 og er født ud af idéen om, at deling af ressourcer skaber muligheder for bedre behandling af kæledyr. Gruppen består af nøje udvalgte dyrehospitaler og -klinikker, som alle har været igennem en omhyggelig udvælgelsesproces for at sikre høj kvalitet og patientsikkerhed.

Den tidligere ejer af Frederiksværk Dyrehospital, Lars Bloch, vil fremover være en del af dagligdagen og fortsætte med at lede AniCura Frederiksværk Dyrehospital.  

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.