AniCura udvider med ledende dyrlægekæde i Holland

AniCura blev etableret i 2011 som den første sammenlægning af dyrehospitaler i Norden. Siden da er udviklingen gået hurtigt, og virksomheden består i dag af 150 dyreklinikker i Europa. Nu tager AniCura næste skridt i sin europæiske ekspansion med opkøbet af Sterkliniek Dierenartsen BV, en hollandsk dyrlægekæde med 82 dyreklinikker og national dækning i Holland.

– Vi vokser kraftigt i Europa lige nu med en årlig tilvækst på 50 procent per år. Med opkøbet af Sterkliniek styrker vi vores førende position på det hollandske marked. Vores veterinærmedicinske kvalitetsarbejde og decentraliserende forretningsmodel, hvor beslutninger træffes tæt på patient og dyreejer, har vist sig at være fremgangsrig. Vi får mange henvendelser fra klinikker i Europa, som ønsker at blive en del af AniCura, siger Peter Dahlberg, VD AniCura.

AniCura har derudover virksomhed i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Østrig og Schweiz. I Holland har AniCura været aktiv siden sidste år, hvor flere af de mest specialiserede dyrehospitaler i landet valgte at tilslutte sig AniCura. AniCuras ambition er at lede den veterinærmedicinske udvikling i Europa ved at investere i et brancheunikt kvalitetsprogram, forskning og uddannelser samt moderne medicinsk udstyr.

– Vi står for en stor andel af den mere specialiserede dyrlægebehandling. Mange patienter bliver henvist til os, og vi har mange specialistuddannede dyrlæger, som udfører avancerede behandlinger. Efterspørgslen på avanceret dyrlægebehandling er stigende, og flere dyreejere går oftere til dyrlægen, afslutter Peter Dahlberg.

Opkøbet af Sterklineiks moderselskab, og mange af de klinikker som indgår i den hollandske kæde, afsluttes i foråret 2017. Partnerne har besluttet ikke at offentliggøre købsprisen.

Kontakt os for yderligere information

Peter Dahlberg, VD AniCura, +46 730 505 050, peter.dahlberg@anicuragroup.com

Maria Tullberg, Kommunikationsansvarlig AniCura, +46 736 268 886, maria.tullberg@anicuragroup.com

Flere nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.