Holbæk

AniCura Holbæk Dyrehospital

AniCura Holbæk Dyrehospital er et moderne dyrehospital for familiens kæledyr. Dyrehospitalet er centralt placeret i Holbæk.

Til kæledyrsejere

Du kan nemt booke tid til dit kæledyr her

Book tid nu

Kontakt

59 43 73 67

L. C. Worsøesvej 3, 4300 Holbæk

Vejbeskrivelse

Spar penge med AniPlan - vores forebyggende sundhedsplan

Med AniPlan får du din egen sundhedsplan hele året til en fast månedlig pris. Abonnementet omfatter blandt andet ubegrænsede besøg i AniCura-appen, visse undersøgelser og vaccinationer samt tæt plejekontakt, råd og vejledning.

Centralt dyrehospital i Holbæk  

Overvejer du, om du skal få din hund kastreret? Eller er du bekymret for din kat, der ikke virker sund og rask, som den ellers plejer? Der kan hurtigt opstå situationer med familiens elskede kæledyr, hvor det er nødvendigt med den rette behandling. Heldigvis er vores dygtige dyrlæger hos AniCura Holbæk Dyrehospital klar til at hjælpe dig og dit kæledyr.  

Hos AniCura Holbæk Dyrehospital behandler vi stort set alle former for kæledyr og smådyr. Hvad enten du gerne vil have os til at tilse din kanin, din kat eller din hundehvalp, finder vi gerne en tid til dig. Vi tilbyder både akutbehandling såvel som mere rutineprægede behandlinger, eksempelvis sundhedstjek, vaccinationer eller sterilisation. 

Bestil en tid hos vores dyreklinik i Holbæk allerede i dag - så står vi klar til at tage imod dig og dit elskede kæledyr. 

Hvilke typer behandlinger tilbyder din dyrlæge i Holbæk? 

Vi udfører stort set alle former for behandlinger, når vi har med smådyr og kæledyr at gøre. På daglig basis tilser vi både hunde, kaniner, katte, samt mange andre dyr på vores klinik, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig og det kæledyr, du og din familie har kastet jeres kærlighed på.  

Du skal blot kontakte os, så finder vi den bedste løsning for dit kæledyr. 

Din dyrlæge i Holbæk tilbyder blandt andet følgende former for behandlinger:

Du kan trygt aflevere dit dyr hos AniCura Holbæk Dyrehospital 

På vores dyreklinik arbejder der flere dygtige dyrlæger. De har alle stor erfaring inden for deres felt, og de behandler dyr hver eneste dag, der har brug for hjælp.  

Det er vigtigt for os, at både du og dit dyr føler jer trygge her hos os, og at du oplever, det er gode hænder, du overlader dit kæledyr til. Det gælder både, hvad enten du kommer med din hund, din kat, din kanin eller et hvilket som helst andet kæledyr.  

Der er ingen tvivl om, at professionalisme, faglighed og omsorg er nøgleord på vores klinik i Holbæk, og vi står klar til at hjælpe dig og dit kæledyr, når I har brug for det. 

Kontakt din dyrlæge i Holbæk - så finder vi en hurtig tid til dig og dit dyr. Har du brug for en akuttid, finder vi naturligvis også en løsning på det. Der vil dog være et akuttilæg. Det vigtigste for os er at hjælpe både dit og dit kæledyr på den bedste måde.  

AniCura Holbæk Dyrehospital - kontakt os og bestil en tid allerede i dag 

Vil du gerne have en erfaren dyrlæge til at tilse din hund? Eller har du lige fået en killing og har brug for vejledning? Har du en eller flere kaniner, som du gerne vil have neutraliseret? Så er du kommet det helt rette sted hen. Tag kontakt til vores dyrehospital i Holbæk, så du kan få en tid til din hund, kat, kanin eller dit smådyr. Des før, du kontakter os, des før kan du få en tid.

Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 59 43 73 78 eller ved at sende en mail afsted til holbaek@anicura.dk Vil du gerne bestille en tid online, har du også mulighed for det. Vi står klar til at hjælpe både dig og dit kæledyr, hvis uheldet pludselig er ude.

Lån til dyrlægeregningen

Dyrlægebesøg kan komme ud af det blå og er ikke altid noget man er forberedt på. Hos AniCura vil vi gerne have at du altid kan tage dit dyr til dyrlægen hvis der er behov for det, og derfor har vi indgået et samarbejde med Resurs Bank og deres Dyrlægekonto.

Vaccination af hund

Nyheder

Luk

Opdater siden

Der er opstået en fejl. Denne side svarer ikke længere, prøv venligst at opdatere siden.