Vi har fået ny hjemmeside

Vi håber du kan lide den. Ved alle store systemskift, kan der ske fejl, så vi beklager fejl, hvis en knap ikke virker, eller der står "hund" i stedet for "kat". Vi garanterer, at vi godt kan kende forskel på hund og kat, når I besøger os på klinikken.

Mette Bindslev

Mette Bindslev

Fagdyrlæge

Mette Bindslev

Fagdyrlæge

Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Københavns Universitet 2008.
  • Fagdyrlæge i sygdomme hos hunde og katte 2019.
  • Master of Companion Animal Clinical Science Internat Medicin MS CACS- Intern mediciner - April 2022

  • Intern medicin og sygdomme hos hund og kat

Fagdyrlæge i sygdomme hos hund og kat

Jeg er uddannet dyrlæge fra 2008, hvor jeg efter endt eksamen startede på Kalundborg Dyreklinik i blandet praksis.

I april 2019 fik jeg så chancen for at blive ansat her på AniCura Holbæk Dyrehospital, for kun at beskæftige mig med smådyr.

I 2019 blev jeg færdig som fagdyrlæge i sygdomme hos hunde og katte. Dette er en 2-årig uddannelse hvor man øger sin viden om sygdomme hos hund og kat både indenfor medicin og kirurgi.

I April 2022 færdiggjorde jeg min Master uddannelse indenfor Intern medicin, som er en specialisering i alle de medicinske sygdomme hos hund og kat.

Jeg synes alle sygdomme hos hunde og katte er spændende, men er især interesseret i Intern medicin og tandproblemer hos hund og kat.

Til daglig bor jeg i Arnakke udenfor Holbæk med min mand, vores 3 børn og vores efterhånden gamle hund.
Min fritid bliver brugt på samvær med familie og venner. Vi bruger gerne tid i naturen og hvis der er tid til det, er det godt med en tur i skoven på mountainbiken.